Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz deicide #18484 üzenetére
Mondjuk az tény, hogy óra szerint 130-140 között szoktam én is menni, és én sem megyek ki a szélső sávba. Ha nagy a forgalom, akkor inkább a belső és a középső között kell úgyis váltogatni, ha meg senki nincs a pályán, akkor meg úgyis biztonságosabb az út közepe, mint a széle: minap Boglárnál mászott át a szalagkorláton épp egy öngyilkosjelölt - a két benzinkút között akart közlekedni, majd szívbajt kaptam, amikor megláttam egy korláton átlendülő lábat pár méterrel magam előtt 140-nél. Persze az is tény, hogy ha belátható szakaszon van hely a külső sávban, és valaki láthatóan gyorsabban jön mögöttem a középsőben, akkor ki szoktam menni. Bár aki 140 fölött jön, az nem a középső sávban tolja, ezt tapasztalatból mondom. Kedvencem amúgy, amikor egy kamion megy a külső sávban, mellette egy másik előzi, és mindkettőjüket előzi egy nyugger szuzukis 110-zel. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy ilyenen felhúzzam magam, úgyhogy jól szórakozok rajta, csak arra kell figyelni, hogy nehogy valaki hátulról ránk szaladjon, úgyhogy nem győzök villogni a féklámpával.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Windows 11
- PlayStation 5
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Alienware 500hz
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest