Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz no1r #103001 üzenetére

    Vita az mindig van, és ez nemcsak, hogy nem baj, de még előnyös is. ;)
    Én ugyan nem akarom megmondani, hogy mi a mozi jövője (tippre nem a vertikális kép lesz a jövő, inkább csak egy mellékvágány, aminek megvan a maga helye, és ideje), viszont van szemem, és kipróbáltam már pár dolgot, így van egy saját elképzelésem (amit természetesen kellően rugalmasan igyekszek kezelni).

    "látod, én meg úgy állok hozzá, hogy a tartalom az elsődleges, nem a felbontás, mivel nem a pixeleket vadászom, a teljes képet nézem. " - ezzel részben egyetértek. Ugyanakkor van olyan műfaj, ahol a látvány a lényeg. Ilyen esetben a tartalom keretei meghatározottak, viszont cserébe a látvány nincs rendben, akkor fölösleges nézni (lehel még úgy is). ;)

    gyapo11: nagyobb felbontáson nem lesz minden kisebb. Beállítható, hogy milyen méretben jelenjen meg az asztal és a rendszerelemek. Ez az olyan elemekre nyilván nem vonatkozik, ami nem skálázható (a videókat is skálázza már a böngésző és/vagy vga driver).

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák