Új hozzászólás Aktív témák

  • PredatorZoli

    Topikgazda

    válasz Krugszvele #86878 üzenetére

    A PEMÁP-ot viszont megtartom, mert az arra jó, hogy amíg befut a kriptó, addig fedezi az életfenntartáshoz szükséges pénzt. Dolgozni továbbra sem szeretnék.

    Sok sikert. Azért nyugtass meg hogy van valami B terved is az életre, ha esetleg a várvavárt kriptó befutás mégsem jönne be, mert számomra elég hajmeresztő lifeplan.

    Sohasem volt elég bátorságom arra, hogy azt csináltam, ami szerintem jó és úgy ahogy szerintem jó. Ha néha-néha félig megtettem, abból lett csak pénzem.

    Nekem ebből az jön le hogy te ilyen utólagos megmondóember típus vagy aki mindig tudta a tutit de pénzt sose mert rátenni, de most elhatároztad hogy biza megmutatod.
    Szerintem nagyon veszélyes játékot játszol.
    Engem nagyon megráztak azok a dolgok amiket most így a reggel folyamán írtál. Nem tudom hogy ez nem-e azért van mert végsősoron úgysincs pénzed rá és komolyan te ezt valójában mégsem csinálod ilyen összegekkel (csak egy kis apróval), vagy tényleg ezt csinálod a valóságban is nagyobb pénzekkel (több 10M-es nagyságrendben).
    Sok esetben minél távolabb van valaki egy vágyott összegtől, annál hajmeresztőbb ötletekkel áll elő, ez gyakori. Lehet hogy én is ilyen hajmeresztő dolgokkal rukkolnél elő, ha nem lenne 50 milióm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák