Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz concret_hp #44701 üzenetére

    Én nem az életkort hanem a gyereket érzem.

    1610kor lépni kell mert össze kell szedni a gyerekeket az oviból. Melletted ott a másik 30-40éves ahol nincs gyerek tolja 1700-1800ig. Manager néz rád amikor 1610kor lelépsz... Tök8, hogy végigmeelóztál 8h+t.

    Hétvégén be kéne fejezni fontos. Gyerekes épp a játszótéren van. Gyerektelennek nem probléma. Gyerekesnek esélytelen. Manager rájön, hogy hát ja bezzeg a másik megcsinálta.

    Gyerekesnek minden évben van vmi szar betegség gyerekeknél és jellemzően ő is elkapja. 2-3-4hét táppénz. Gyerektelennél semmi ilyen. Manager szervezi, hogy legyen aki gyerekes helyett dolgozik.

    Bármi van k*ra egyértelmű kit fog a manager elküldeni "pihenni", ki kapja a fizu emelést...

    Az elmúlt pár hétbe több konkrét eset jött szembe ahol anyukát/apukát elküldték. A gyerektelent nem. Mert a gyerektelen HOban tudta hozni a 100%ot. Gyerekesnél ovi, iskola bezárt. Csináld a munkád egy ovissal meg bírj tanulásra egy 7-8-9-10évest egyszerre. ÉS akkor ez a HOs réteg. Mert rengeteg helyen nincs HO. Ott közölték, hogy nem tudsz jönni az otthon kell vigyázni a gyerekre nem indok nem jöttél be csak szóltál ki vagy rúgva.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák