Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Ixion77 #41820 üzenetére

    A karanténosdi célja, hogy ne fogyjon el a lélegeztetőgép + orvos kombó mert ha igen az egekbe száll a halálozás és ezt még ahogy látom Kínában se vállalták be politikailag.
    10 vagy 30évesnek kéne 2napra lélegeztetőgép + orvos ha nincs = meghalt.

    A karanténosdit addig kell csinálni amíg vagy nincs vakcina vagy a lakosság ~70+% át nem fertőződött és be nem üt a nyájimmunitás.

    Na és amiért leírtam evvel nekem a problémám, hogy rohadtul sehol nem vagyunk. Németek nagyon szűrnek van 105.000 hivatalos fertőzöttjük. Legyen akkor össz felül tippelve 400.000. Hát az rohadtúl messze van a pl 60milliótól. Napi +2300 gyakorlatban legyen 10.000fertőzött. Ilyen sebességgel 1év múlva se érjük el a 70% és a nyájimmunitás.
    Aztán Olaszok. Ott hivatalosan 135.000 valójában sztem 1millió+ azok száma akik átfertőzödtek. Most így, hogy totál karantén van földbe állt a gazdaság csak + ~3100 az új fertözöttek száma. Legyen valójában 10.000. Mikor lesz meg a 40millió ami a nyájimmunitás beindulásához kéne?

    Remélem én számoltam el vmit ez csak vmi rossz SciFim. Rémítő jövőt vizionál: Nincs OVI + HO még egy évig??? :Y Na neeee :) (és persze a gazdaság olyan padlót fog ami sokkal rosszabb mint amit eddig én elemzők vártunk. Persze Q2 végén, Q3 elejéb már felpattanás. Haha

    Ráadásul a politikusok mindha még mindig nem fogták fel, hogy egyensúlyozni kell. Legyen orvos és lélegeztetőgép minnél több minnél nagyobb kihasználtsággal. Nem az a cél, hogy 0fertőzött legyen, mert a virus újra fog indulni. Minnél elöbb be kéne indítani a gazdaságot úgy hogy a cél teljesüljön: ne fogyjon el a lélegeztetőgép + orvos kombó.
    Ezért is nagyon fontos az EÜ. Lélegeztető gépet még csak lehet venni, de orvos MOon az már tavaly se volt... főleg, hogy 65+osokat (amúgy nagyon helyesen) hazaküldték. Telefonon írják a receptet... :)

    B verzió, hogy lesz őszre vakcina.

    Gyorsjelentés: Változó hogy hol, mennyire indult a gazdaság leállása. Olaszoknál márc elején. USban márc végén. Sztem a Q1es eredményeken még nagyon nem fog semmi látszani. Profit warningok viszont lesznek bőven. Kérdés megveszik e pl azok akik nem tudják mi az a profit warning. :)

    Minden ellenére sztem ami meghatározó amit korábban jól leírtál. Szarják a pénzt, leöntenek mindent vele. Nekem is már vége a shortnak beszállókat keresek. Semmi buy&hold ha szentiment negatívvá válik dobni fogom. De a csütörtöki OPEC+ csodát megvárom.
    Hamár olaj. Min 15mbt kéne vágni. US nélkül sztem nincs megegyezés. USben pedig nem az van, hogy Trump azt mondja és holnaptól elkezd leállni pl 3mbp termelés. Nincs szabályozva a piac. Ha bármit is szeretnének hetek mire ilyet át tud verni.... márha át tud. Liberális :) demokrácia.

    Lehet nem így lesz de sztem ez egyértelmű volt már 1hete is amikor Trump beböfögte amiről kiderült hazudott. De ez senkit se érdekelt olaj ralizott. Nesze neked hírkereskedés. Ha tetszik azt kereskedd ami hír, amit látsz és ne azt ami funda vagy akár TA alapján adná magát.

    Nagyon érdekes időket élünk.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák