Új hozzászólás Aktív témák

  • borsi

    tag

    válasz fLeSs #4050 üzenetére

    1. valami speciális konstrukciód van, vagy általánosságban állítod? Ha általánosan az eseti befizetésekre, nincs igazad.
    2. egyetértünk, de azért 10-20% minusz árfolyamváltozás miatt elég kellemetlen tud lenni
    3. nem vagyok egy befektetési guru, ez biztos. De sok mindent tapasztaltam már, és amit írsz az pont az, hogy ne keressük a mélypontokat. Olyan nincs, hogy látszik a reménysugár. Egyszercsak fordul a hangulat, megy minden felfelé, és aki várós típus, az még mindig vár. Aztán meg a korrekcióra, hogy majd akkor jól bevásárol. A brókerek meg addig nem ajánlanak semmit, amíg jól be nem vásároltak maguknak és a VIP ügyfeleknek.

    concret_hp: a befektetési döntéseket neked kell meghoznod, hiába adnak tanácsot, ha nem jön be széttárják a kezüket. A Te pénzed.
    Ennyiért én elkezdenék több részletben 1-2 havonta csipegetni, de csak ha seggen ülős vagy ;] Ha inkább speki, akkor inkább a rövidtávú folyamatokat érdemes nézni.

    Én ültem 1999-ben olcsó MOL-ban 7000Ft környékéről évekig. Közbe ott volt még 09.11. is. De a végén nem panaszkodtam. Egyetlen egy dolgot sajnálok utólag, hogy amikor elkezdett menni, ki-be ugráltam. Okos akartam lenni. Akkor kerestem volna a legtöbbet, ha tartom. Viszont volt 1600-ról Matyim, azt meg buktam 1000körül adtam el. Mondjuk ez annyiban egyedi a magyar piacon, hogy az lufi volt, a hülye dotcom lufi húzta fel. Jelen pillanatban is ülök jelentős bukóban részvényben(OTP), és mivel a devizapiacon az összes spekulatív tőkém elvesztettem, nem tudok rávenni. Pedig higítanám, de egyébként ez is tilos a guruk szerint.

    nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák