Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz DonThomasino #37328 üzenetére

    De, eleg szar. Es az a baj hogy tenyleg "itt kell lenned, hogy elhidd".
    A normalis meretu 2-3 szobas lakasok berleti dija mar siman van ugyanannyi pesten, mint pl nemetorszagban, de az infrastrukturat hasonlitani sem lehet.
    Iszonyatos kulonbsegek vannak es nem hiszed el ha nem latod (sztem ez a legnagyobb gaz magyarorszagban, hogy a lakossag 90%-a mar nem is hiszi hogy lehet ugy is elni, hogy a honap vegen marad valami es nemcsak a C&A-s farmer es 2003-2008 kozotti hasznaltauto fer bele a budzsebe elfogadtak hogy ez van)

    Egy pelda, frankfurt pl harmad akkora varos mint budapest, es jut ra 8 db s-bahn es 8 db u-bahn, es az elovarosi vasutak a varos 60kmes korzetet teljesen lefedik, mindegyikbel tobb megalloban hatalmas P+R-ek, repterre ajtotol ajtoig kijutni atszallas nelkul kb 20 perc.... nalunk pedig az evezred nonplus ultraja hogy 2M emberre sikerult egy negyesmetrot osszehozni, es masfel ora gettojarattal, 2-3 atszallassal nsgynehezen ki lehet jutni a repterre.
    Az a baj, hogy ugyanannyit fizet az ember lassan mindenert, es eszre sem veszi hogy ugyanazert 40-60% szarabb dolgokat kap. Nincs igeny strategiara, gondolkodasra, funkcionalisan jol mukodo megoldasokra, legyen meg darabban mert a propaganda mindent kilora mer azt jolvan

Új hozzászólás Aktív témák