Új hozzászólás Aktív témák

  • maajsz

    senior tag

    válasz attiati #29771 üzenetére

    Pedig azt hinné az ember, hogy 2008 kicsit rendet rázott a fejekbe, de igencsak tartok tőle hogy az emberi kapzsiság még bőven okozni fog ilyet. Pl ott a kriptó ahol arra várnak hogy pár éven belül 1 millió dolcsi lesz egy btc ára, egy értéktelen semminek amit kizárólag a pénzhajhászat visz előre (mert a blockchaint mint technológiát már rég maga mögött hagyta és a többi coin sem a technológia valamilyen társadalmilag hasznos implementációját segíti) és simán bármelyik pillanatban összeszakadhat. Oké ma még nem jár ott, hogy jelentős problémát okozzon, de ha engedik jobban elterjedni csúnya backfire lehet.
    2008-ban is röhej volt, ahogy a talpig Adidasba öltözött "csórók" dobálták befele a kirakatot, hogy mekkora g.ci a rendszer, de előtte marha jó volt nulla önerőre hordani kifele pl. a sportmotorokat (még élénken előttem van a kép a szervizesnél, ahogy sorolja hogy boldog boldogtalan horda befele az új ezres gépeket majdnem lesülve mert annyira volt ész, hogy tankolni kell de hogy ja ebbe pl olaj is kell néha :F )..
    Mivel sajnos a gondolkodásmód nem igen látszik "javulni", azt mondom inkább legyenek még szigorúbb szabályozások, most itt nem a kormányt puffasztó kitalált adókra gondolok elsősorban, de egyenlőre úgy tűnik lesz még itt recesszió.

Új hozzászólás Aktív témák