Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz BÁ Nutrition #28169 üzenetére

    Oké, Budapesten számomra is sok dolog van, amit nem szeretek (tömeg, dugók, kéregetők, büdös emberek a bkv-n, hosszú utazási idő, stb).
    Ha kertes házban laknék, akkor konyhakertet biztos csinálnék, ha egyszer elköltözöm, akkor szerintem fogok is :)
    Viszont azért Győr vagy Sopron megint nem az a kategória, mint valami szabolcsi zsákfalu, ahol olcsó a telek, ugyan nem kerestem rá, de gondolom jobb részeken simán közelíthetik az ingatlanárak a budapestieket.
    Az oktatás érdekes kérdés, kíváncsi vagyok, hogy az online képzések mennyire veszik át a hagyományos szerepét - most még szerintem csak egy nagyon jó kiegészítő. Illetve ott azért lehetnek olyan hátrányok, hogy nincs egy inspiráló oktató, aki egy száraz tárgyat megszerettetne a diákkal, nincs semmilyen közösség, stb.
    Szerintem meg, ha olyan környezetben élsz, hogy minden nap azon aggódsz, hogy most miképp akar meglopni a szomszédság, akkor az ország gazdasági helyzete lesz a legkisebb problémád (lásd.: Maslow piramis :) ).
    Mindenesetre bizonyos dolgokban így is hasonlóan gondolkozunk, számomra is a legjobb az lenne, hogy ha minél jobban függetlenedhetnék anyagilag, és mondjuk egy kényelmes, önmagát (majdnem) fenntartó családi házban élhetnék valahol.

Új hozzászólás Aktív témák