Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz Vandit. #21769 üzenetére

    A jatek kedveert tegyuk fel most eyg pillanatra, hogy valoban igaz: van neked egy olyan modszered vagy algoritmusod vagy akarmid, amivel tenyleg 1 honap alatt 30% garantalt nyereseget csinalsz netto.
    Eddig a sportfogadasi osszegyenleg volt mondjuk 90% (exhas, gozom sincs a szektorrol, csak matekolok), de te elinditod a vallalkozast, es lesz olyan hulye (csak mondjuk IQ100 alatt kene keresned, ami itt nem jellemzo), aki penzt is ad neked.
    Ebben az esetben a sportfogadasi osszegyenleg amint erezheto mennyisegu penzzel csinalod, a rajtad kivul eso fogadokra vetitve rogton esik. Ettol meg a rendszer vagy azzal egyensulyozza ki magat, hogy ezt a trukkot tiltja, vagy azzal, hogy az atlag vesztok egyre tobbet buknak, egyre kevesbe tolnak bele penzt, nem lesz mibol jusson neked 30%. A hitelkartyas visszaterites + DKJ jatek is csak egy ideig ment, ma mar szinte mindenhol megszuntettek, pedig annyira nem is lett nyilvanos, es nem is annyira feltuno "iparag", mint a sportfogadas (bar te'ny, hogy a rendes felmondasok es a mak vasarlasok visszateritesenek kiszedegetese utan az igazi koporsoszog a buliba a tr.ado lett). Pedig az nem is valoszinusegi, hanem fixen szamolhato bevetel volt kis befektetessel.

Új hozzászólás Aktív témák