Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz peu407 #18133 üzenetére

    Ezt nem szeretem. Fordítsuk meg!
    Azt mondja meg nekem a kedves blogoló, hogy ha 2,5%-ra lehetne kapni pénzt, de tengernyi zsetont, akkor melyik ország nem kérné? Ki nem venne fel annyit, amennyit csak tud termelő beruházásra? Azért 2,5%-ot nem nehéz ám kitermelni. Még egy szarabb cégnek is megy. Ez mese. Nincsen semmi "ingyen". Mér' adna neked bárki tengernyi zsetont 2,5%-ért, ha gyárat is építhetne belőle akárhol a világon? Hm? Mér'? Mer' ő a jóságos IMF? Jajj neee...Van ott más is azért a 2,5%-on kívül abban biztos lehetsz.
    Ebben a cikkben nincs semmi. 2,5%, de milyen (visszaélésre alkalmas) adatok szolgáltatási kötelezettségével jár a puszta jelenlétük, milyen feltételek vállalása mellett felvehető, mire lehet költeni, mi van ha nem tudod fizetni (mert ez nem olyan hosszú távú ám és kemény pénzeket kell letenni) átütemezés feltételei, egyáltalán mi nem képezheti feltétel tárgyát a felvételkor, átütemezéskor teszem azt kiszolgáltatott helyzetben? El kell adni egy ivóvízhálózatot vagy egy katonai repteret? Bármi lehet feltétel? Mi nem lehet és az miért nem lehet? Miért olyan szuper ez az IMF hitel és miért ilyen hülye az összes állam, hogy nem kéri?
    Miért nem tolong az összes ország az IMF-nél hitelért? Mi a fenének létezik még állampapír piac, ha itt a csodás 2,5%-os hitelforrás? Miről szól a cikk? Oldalakon át arról, hogy 2,5%, ennyi az infótartalma, ez közel nulla. Bánom, hogy elolvastam. A Csányis jobb volt.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák