Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz Mercutio_ #18128 üzenetére

    A vagyon átemelése elég gyorsan megy két működő bank között. Túl sok lemondással járna? Hm, szerinted ki tetszelegne a csődbiztos szerepében? Csányi nem is ismerné nyilván. Meg azért akinek pénze és kapcsolati tőkéje is van egyszerre az sokmindent megszerezhet egy államcsőd előtti utolsó pillanatban, mert olyankor előfordulnak "értékesítések" a fizetőképesség megtartása érdekében.. Azt gondolom nem kell ecsetelni, hogy az OTP bedöntése milyen hatással lenne Matolcsy mester elképzeléseire a pénzügyi stabilitást illetően.

    Persze erre mindenki azt mondja, hogy ez azért nagyon messze van. Ehhez képest a kp megvillantásával
    szemlátomást változott a tárgyalási pozíció.

    Most, hogy szuper vágóhidak kerültek szóba, de a kp meg elég egy másik bankhoz is hirtelen nem a bankoknak kéne állni az egészet és nem most azonnal, sőt igazából nem is kell devizás csomag, elég ha beszélünk róla, aztán majd hosszú távon, értsd mi nem is akarjuk, inkább luxusáfa vagy valami más kamuprogram. De ezek itt tüntetnek. Jó, akkor mondjuk azt, hogy majd ősszel valami lesz, mert most nyilván csak azért hoztuk szóba, hogy az OTP essen egy kicsit, igazából nem is akartunk csinálni semmit. Egyeztessünk gyerekek. De miről? Hogyhogy miről? Nem mondtunk semmi konkrétat. Egyeztessünk a semmiről, abból nem lehet baj. A semmit nem lehet kiszámolni, majd megnyugszik a piac. Egyeztessünk.

    Szerinted meddig tart Viktornak Csányival egyeztetni? Egy fél órás tárgyalás, vagy őszig? ;] :DDD
    Egyáltalán miről egyeztetnek? A devizás mentőcsomagról, amire még mindig ugyanúgy nincs pénz a ktv-ben, ahogy eddig. Aha és őszig lesz? Nem lesz. Ja, jó.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák