Új hozzászólás Aktív témák

  • concret_hp

    addikt

    válasz vati #1247 üzenetére

    eheh...
    most mondjam azt hogy ősszel rábeszéltek netbankra, (szept) merhogy juniorhozn ingyé' van... (persze többször megkérdeztem hogy teljesen ingyenes-e) aztán novemberben feltűnt, hogy szépen vonnak le érte valami havi 130-140hufot. dec. 30-án bementem, hogy itt ez így ebben a formában akkor most hogyan is van? erre közölték, hogy van olyan ami ingyenes, de ahhoz át kell alakítani a számlát... jóvan mondom legyen. na igen következő számlakivonaton látom hogy ez is 250huf volt...
    ma szűnt meg a számlám ott, 60 000 ft-t felvenni valami 300 huf volt pl. egy átutalás 140 és ráadásul jó 2 nappal lassabb, mint a többi bank.
    a betéti kamataik is enyhén szólva a béka s***e alatt vannak...
    ami viszont igaz, hogy sok fiók, meg atm van. de mivel fiókba viszonylag ritkán kell menni ez tulképp nem fontos, a legtöbb banknál meg már mindegy hogy milyen automatából veszel fel kp-t.
    befektetési jegyek meg minden banknál vannak szinte, és pl. míg az otp-nél a junior kártyához tartozó értékpapír számla negyedéves díja is 400huf lett, egy-egy tranzakció, vételnél minimum 2*200 huf (200, mert pénzt utalsz a folyószámláról az értékpapír számnlára és min 200, de az érték valahány %-a mert megveszed a bef. jegyet) illetve eladásnál min 600 huf szintén az érték valahány %-a, így azért olyan kiválónak nem nevezném. :U (megjegyzem a cibnél pl. mindez ingyenes, csak visszaváltáskor van egy 100-1000 huf közti költség)

    valahol találtam egy összesítőt hogy hogyan változott a piaci részesedése, az ügyfelek száma, a vezetett számlák db száma, és még 1 csomó más dolog szerint. minden ilyen mutatóban évi 3-5% csökkenés volt, ami azt hiszem nem véletlen :U

    arról meg nem is beszélve ha valamiért be kell menni a bankba, az otp-nél jó esetben 20 perc mire sorra kerülök, a cibnél, meg tegnap a kamatadó előtti utoldsó előtti nap 4-kor, tehát szinte amikor legtöbben mennek, akkor ártam 7-8 percet, de amúgy 1, max 2percet kell várni... (a fent említett dec. 30-as esetnél pl. 2en voltak ügyfelek a bankban előttem és 35!! percet várttam...(14-15 ügyfélablak volt, aminek több mint a felénél dolgoztak is... :((( )

    [Szerkesztve]

    vagy fullba vagy sehogy :D

Új hozzászólás Aktív témák