Új hozzászólás Aktív témák

  • g@bo

    nagyúr

    válasz leslieke #11519 üzenetére

    nem egyszer, hamarosan. a 7% alapkamat baró, de nem -igazán, csak- ez számit, hanem a kincsárjegyek hozama, amit a külföldi vesz 8 9 10% os hozam mellett. ha megvan imf, úgy érzi megvan van a pénzének a fedezete, dollárban.... visszakapja.

    akkor majd szépen belövik az árfolyamot mondjuk 280 ra, speki leáll nem rángatják ide oda, és okosba egységesen hordják ki a kamatot. amig fizetünk, nincs baj.

    mert ugye a gazdaság az elmúl 1 évben nem változott, alaphangon xar. de a szájalás után a forint zing, 270 ről merittyent 325-re. ahogy felszáll a nem fizetés gondolata, menekül a forró pénz. és a 325 csak izelitő volt. ;]

    Masszív pénznyomtatásra van szüksége Európának (Roubini)

    2012. január 25. | 17:22
    Európának mindenek előtt növekedésre van szüksége, ehhez pedig masszív jegybanki élénkítés, a költségvetési szigorítások leállítása és az euró akár 20-30 százalékos leértékelődsé kellene - mondta Davosban a neves közgazdász professzor, Nouriel Roubini. A guru szerint, ha az európai döntéshozók nem lépnek gyorsan, Görögország másfél éven belül kiléphet az eurózónából - írja a CNBC.

    remek, eurót is kerülni kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák