Új hozzászólás Aktív témák

  • Fifi

    őstag

    válasz Fehérsólyom #107458 üzenetére

    Az online díjjegyzék utolsó sora:
    "A jelen Díjjegyzékben nem szabályozott díjtételek esetén az Erste Befektetési Zrt. mindenkor hatályos üzleti díjjegyzéke az irányadó."

    Ennek ellenére felhívtam most az ügyfélszolgálatot és érdeklődtem: azt a tájékoztatást kaptam, hogy igen az online csomagban lévőkre is vonatkozik ez a kedvezmény.

    Ha már vonalban voltunk rákérdeztem arra is ügyfélkód alapján konkrétan az esetemben mi a helyzet, mert én 2023.03.30. napján teszt jelleggel beutaltam egyetlen alkalommal 20eFt-ot és azon automatikusan megvásárlásra került a kiválasztott instrumentum, amit már eladtam.

    Tehát elindult számomra a Future program márciusban vagy nem?

    Azt a választ kaptam, hogy a program elindításáról semminemű külön dokumentum, értesítés, visszajelzés nem keletkezik a szolgáltatótól, az ügyfél abból látja, hogy elindult a program, hogy a kedvezményben megjelölt díjak nem kerülnek felszámításra. Mivel Randomtól átvett ügyfél vagyok, ezért nem számítanak fel díjat jelenleg sem, így nem állapítható meg ügyfél által, hogy a program elindult-e vagy sem, de mivel egyszeri teszt jellegű beutalásról van szó szerinte nem. Ha mégis elindult volna, akkor később keresem fel őket és módosítják a program indulásának kezdő időpontját, amikortól rendszeres megbízás alapján érkezett be a havi 20eFt.

    Abban maradtunk, hogy utánanéz alaposabban azért és ha mégis elindult esetemben a Future program, akkor telefonon visszahív.

Új hozzászólás Aktív témák