- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
Aktív témák
-
Bash
őstag
A dumprep.exe akkor indul el, amikor valami miatt behal az egyik programod, és a windows le akarja állítani. Nem veszélyes, főleg nem vírus. Viszont ha esetleg ottmarad a futó processzek között, akkor nyugodtan lelőheted.
-
Bash
őstag
A dumprep.exe akkor indul el, amikor valami miatt behal az egyik programod, és a windows le akarja állítani. Nem veszélyes, főleg nem vírus. Viszont ha esetleg ottmarad a futó processzek között, akkor nyugodtan lelőheted.
-
Bash
őstag
-
_George
senior tag
ez veremtárolót jelent körülbelül angolul.
semmi ok az aggodalomra... :) -
J.J. András
őstag
az a bajom vele, hogy eddig nem volt ......és a Norton Personal Firewall jelzett, hogy valami cseh IPről Trójai Falovat akartak rátenniagépemre......
utánamindig megnézem az MSCONFIGot , hátra feljutott valami.....
és végig olvastam a Trójai faló Symantec honlapon lévő leírását....és ezt a Dumprep.exe-t is említette a sok közül, hogy megnyitja.....ésnem tudom mit csinál vele......
szóval azt hittem vírus lett belőle.....
de azért zavar,hogy MSCONFIGból nem tudom kikapcsolni az automatikus indításnál..... -
Lortech
addikt
Én is ezekre wok rákattanva egy ideje... :)
De ez tényleg ártalmatlan. Talán a hibajelentő szolgáltatás
része(?) Én akkor szoktam
gyanút fogni, ha nincs verzió infója+rezidens+kicsi
a prog. -
válasz
J.J. András #2 üzenetére
Teljesen normális WinXP rendszerfile-nak tűnik, nálam is van egy példány. Mi keltette fel a gyanúdat?
-
J.J. András
őstag
ennyit találtam róla : ''....Windows Error Reporting Dump Reporting Tool...''
ez igaz ? -nem lehet, hogy valmijól álcázott vírus csak ? :((( -
J.J. András
őstag
a kérdés egyszerű, igazából parázok, hogy vírus, a neve : Dumprep.exe
valaki tudja a választ....? MicroSoft nem add róla számomra értelmezhető cikket....
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest