Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Mondjuk, az Apple-t annyiból megértem, hogy ők érdekeltek a hardverban is. Tehát, azzal, hogy az NPU nélküli rendszereket nem támogatják, teret csinálnak az Apple Silicon-nak. (Nem mintha erre amúgy szükség lenne, elég meggyőzőek a régi Inteles cuccokkal szemben üzemidő, teljesítmény terén.)
Az, hogy egy 2017-es telót kizárnak AI funkciókból azért annyira szerintem nem fájdalmas, meg indokolható is. (Nem mintha az Apple-t védeni akarnám...)De van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Windows 12 NPU only lesz. Ami azt jelenti, hogy csak Intel Meteor Lake prociktól lenne kompatibilis, és kizárna mindent az alatt. Ami azért pofátlanság lenne. Most januárban vettem egy Zenbookot 13500H procival... Lehet, hogy már nem lesz Win12 kompatibilis? Azért az gáz lenne. Már az is meredek volt szerintem, hogy a Win11 megjelenéskor kilőtte a 9. generáció előtti procikat, pedig igazából olyan komoly indok nem volt rá. Akkoriban egy Skylake i5 6500-ös gépem volt, szépen ment rajta a Win11...
Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest