Új hozzászólás Aktív témák

  • Szten Márs

    nagyúr

    válasz wwenigma #9141 üzenetére

    Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem értünk hozzá, valamint nincs tapasztalatunk vele.
    Igazából a bridge gépek egy teljesen más kategóriát képviselnek, mint az olyan gépek, amilyet te keresel, a tükörreflexesek, amikkel a legtöbb tapasztalata van itt az embereknek és amikhez a leginkább értenek pedig még a bridge gépeknél is egy teljesen mást.
    Direk nem mondom azt, hogy jobbat, mert a zsebkompaktok teljesen más igényekre lettek kifejlesztve és más igényeket elégítenek ki.

    Viszont pont emiatt a másság miatt ehhez a kategóriához nem nagyon tudunk hozzászólni. A helyzet még csak nem is olyan, mint ha sportkocsiőrültektől kérdeznénk kisautó-összevetést, (aki utazott igazán rázós magyar úton sportautóban az tudja, hogy itt sem "jobb-roszabb" a reláció, hanem más célra fejlesztett), sokkal inkább olyasmi, mintha (hát jó hasonlatot hirtelen nem tudok, nézd el nekem) repülőgép-sugárhajtómű mániákusoktól kérnél turbólégcsavaros repülőgép-hajtóművekkel kapcsolatos tanácsot. Mindkettő repülőt hajt meg, mégis, az, hogy valaki ismeri az egyik típust nem jelenti azt, hogy a másikról is tud bármit is mondani.

Új hozzászólás Aktív témák