Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    sziasztok...

    beindult a vezérhangya, elmondom a hátteret. továbbra is a Fuji X10 lenne a nyerő, de úgy tűnik akad még egy kis pénz a vásárlásra, ezért nézegettem komolyabbakat is, és itt már bridge-ekről beszélek. nekem mindig is Fuji gépeim voltak, kezdve egy FinePix s7000-rel, aztán S20pro, s9500 majd s9600, itt már sok szűrővel, jó táskával, akkukkal, kártyákkal mindennel - ekkor kellett megválnom az egésztől mindenestől, a vevője nagyon jól járt vele.

    a kérdésem egyszerű, azt hiszem: ha kinéztem most a Fuji HS50 EXR-t, de ott van mellette majdnem annyiért egy Canon EOS 1100d 18-55 f/3,5-5,6 IS III + 75-300 f/4-5,8 IS III obikkal, akkor melyik az inkább nyerő? később nem hiszem, hogy bővítgetném a dSLR-t sem, ez a felállás maradna.

    vagy ha nem ezek, akkor 150-ig milyen bridge? nem bánom, ha nem csilliószoros az objektív, fontosabb a szenzor. tudom, hogy a HS50 visszalépés ezen a területen az X10-hez képest, de mégis felé húz a gyorsabb obi, amit azért 300 ekv.-ig szerintem bőven ki tudnék használni, lábzoom helyett. :)

    köszönöm előre is a válaszokat, most úgy vagyok vele, hogy ha már ennyit ráköltök, akkor megint nem szeretnék sokáig új gépet venni, és ha nem is A legjobbat, de egy igazán jó mindenes gépet szeretnék, gyerekbetegségek nélkül, nem csillagászati áron. MILC nem játszik, ebben a kategóriában nem találtam megfelelőt, ami meg van, ahhoz nagyon drágák az obik. :R

Új hozzászólás Aktív témák