Új hozzászólás Aktív témák

  • piqla

    őstag

    Sziasztok!

    Fenykepezogep kellene, mert a dslr tul nagynak bizonyult, nem is nagyon hasznalom.

    Csak nagyon-nagyon-nagyon alapfogalmak vannak meg a fenykepezes teren, ezert leginkabb a point'n'shoot kategoriaban nezegettem a dolgokat.

    Egyszer, nagyon regen, volt egy Canon Powershot A720-as gepem, na, azt nagyon szerettem. Aztan jott ez a Nikon dslr, es a merete miatt, hat, annyira nem jott be.

    Mihez kellene a cucc? Mindennapokhoz. Ferjen el a zsebemben (es ne huzza le), keszitsen jo minosegu kepeket (nem fenykepezek sokat, de akkor azok legyenek jo minoseguek), es legyen megbizhato.
    Valamiert a Canon fele huz ujra a szivem, de ez csak lelki hulyeseg lehet. Amit nagyon nezegettem, az az S100 es S110, azonban a hires lencsehibauzenet meg mindig letezo jelenseg, nem csak a megadott X szeriekban, ezert azt kilottem. A kattogo AF hang a videozas alatt pedig csak raadas.
    Nikon P310 volt meg az eselyes, de arrol egyik teszt sem volt kulonosebben elalelva, szoval meg mindig csak potencialis jeloltkent szerepel.
    A leirasok alapjan az Ixus 510 volt az, ami egeszen megtetszett, de a valo eletben az en ujjaimmal az az erintokijelzo.. Tul pici. Meg egyaltalan, az mar talan tul pici.

    Ami szimpatikus, es meg eppen, hogy benne lehet a meretlimitben, az az RX100. Viszont az meg rohadt draga.
    Vannak ugye a klasszikus ajanlott gepek mint a Canon Powershot SX--- sorozat gepei, de egyeb, esetleg?

    Ezert koszonnem meg, ha tudnatok ajanlani gepeket, mindegyik arkategoriabol. Nyilvan, hogy minel olcsobb, annal tobb kompromisszumot kell kotnom, de egy probat azert csak meger a dolog!

    Elore is koszonom a segitseget.

    Szereted az állatokat?

Új hozzászólás Aktív témák