Új hozzászólás Aktív témák

  • J.Cs.

    tag

    Sziasztok.

    Új telefont szeretnék venni. Egy Galaxy Gio-ról akarok újítani, lehetőleg úgy hogy legalább 2 éven belül ne kelljen új telefont vegyek.

    Durván számolva 80000 ft-om van rá, és mindenképpen újat szeretnék venni.
    Ugyanakkor WP kizárva, kell nekem az Android, s vele együtt a széleskörű támogatottság.

    Leginkább telefonként használnám, beszélgetni, smsezni, viszont fontos szempont a netezés, flash alapú oldalak akadás mentes megjelenítése. Néha nézegetek filmeket is telefonról, meg zenét hallgatok. Szeretnék abban a tévhitben élni, ha már új telefont veszek, hogy bármilyen feladattal is áll szembe a telefon, meg fog birkózni vele az elkövetkező 2 évben.

    Kamera és GPS egyáltalán nem szempont, nem szoktam telefonnal fényképezni, sem navigálni. Inkább szempont a szép kijelző, legalább 4"-os, de ne legyen 5"-nél nagyobb. Kicsit összekeveredtem a processzorok terén, nem igazán vagyok témában, hogy mi most a "menő", egy kis eligazítás itt se ártana nekem.

    Eddig a Nexus 4 amit nézegettem, bár kicsit vonakodom tőle, főleg hogy nem cserélhető az akku, illetve hogy nem jár bele microSD. A régi Gio akkuja is felmondta a szolgálatot 1 év alatt, ha ez is felmondja, nem akarok megint új telefont venni.

    Még nézegettem a Sony-kat, de valamiért írtozom tőlük, nem azért mert a telefon nem tetszik, hanem a márka. Ugyanez az LG-vel is. Meg az Asussal is. Meg HTC-vel is.
    Na jó, csak a Samsungot kedvelem, mert csak azt ismerem, s tudom nem adnak zsákbamacskát. A többivel nincs tapasztalatom. De annyi biztos, hogy többé nem fogok prémium árat fizetni csak a márkáért, szóval jöhet bármi ajánlat ami a keretemben van, és kb tudja amit felsoroltam.

    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák