Új hozzászólás Aktív témák

  • Fanyűvő

    csendes tag

    Sziasztok,
    röviden az lenne a kérdésem, hogy szabad-e 2013 végén 2.3.6-os Gingerbread-es telefont venni?
    Kicsit bővebben kifejtve: egy konkrét készülékről van szó, amelyik mindenben tökéletesen megfelel az elvárásaimnak, csak a gyártó, bár régóta igérgeti, a mai napig nem adott ki rá ICS vagy JB frissitést. Középkategóriájú, (1.2, két mag, 1G RAM stb) és vannak olyan funkciói, amik miatt még évekig szeretném használni.
    - első okostelefonom lenne
    - nem vagyok az a tipus, aki remegve várja a legeslegújabb változtatásokat, sőt inkább idegesit, hogy mindent folyton variálnak
    - gyári GB-vel remekül megy a cucc és nem szeretnék vele mindenfelé fellelt frissitésekkel mókolni vagy rábizni a sarki GSM-gurura (olyan, mint oroszlánt *@#ni, nagy kockázat, kis élvezet)
    - ez év végén a világ androidos cuccainak majdnem fele GB-vel megy. Vajon hogyan hal ki egy ilyen rendszer, nem készülnek rá új dolgok (na bumm) vagy valami miatt ellehetelenül a használata? Szerintem a Froyo és az Eclair nem jó példa, messze nem voltak úgy elterjedve, mint a GB.
    - bármit is vennék most 4.2.2-vel, nagy eséllyel egy év múlva ugyanitt tartanék, ahogy ezek pörögnek
    - meg tudom érteni, ha valaki minden szabad percében azzal foglalkozik, hogy az utolsó bitig összelője a rendszert (nekem is van kattanatom, csak más területen), de az konkrétan felnyomta az agyamat, mikor egy videón NYOCSZOROS lassitásban mutatták be, hogy mennyivel is gyorsabb az új OS.
    Szóval nekem ez igy bőven jó lenne, a jövő a kérdés.
    Köszi és üdv
    K.

Új hozzászólás Aktív témák