Új hozzászólás Aktív témák

  • matyi19

    őstag

    válasz w333 #32030 üzenetére

    Nah, akkor meg valami az arral kapcsolatban!
    Valoban draga telefonnak szamit az apple osszes termeke, HA azt nezzuk hogy ugyanazert az osszegert tudok venni egy hardveresen!! 2x, 3x olyan "eros" samsungot vagy mas androidos telefont. De attol az androidos telefon nem lesz 2x, 3x gyorsabb, koztudott hogy az iOS-nak kisebb a hardveres igenye.
    Valamint lehet (bar szerintem tulzas) hogy egy i5 arabol veszel 2 db. androidos telot, de abban biztos vagyok, hogy egy ev mulva nem kapsz annyit a ket androidosert, mint az i5-ert.
    En a romaniai arakat ismerem jobban, itt tobb mint fel eve vettem dobozos, uj i4s-em (elso apple termekem), most ha el akarnam adni (szerintem el is adom es valtok i5-re), az arakat illetve a telefon allapotat nezve, nagy valoszinuseggel megkapom azt az arat erte amennyiert vettem, max 4-5000ft minusz.
    De nalunk pl. az uj dobozos, fuggetlen sgs4 ara, az i5 ara alatt van, es ez meg tovabb esik...
    Szoval mint nekem aki ugy vesz telefont, hogy az elozore ugyel, eladja majd azt megpotva jobbat veszek, nagyon jo az apple.
    Az igazsag az, hogy en nem vagyok egy apple fan (lehet nem az jon le), de nagyon megtetszett, nem csak masok velemenyere hallgatva kiprobaltam egyet huzamosabb ideig.
    Most ugy mint ahogy Deere kolega is irta lentebb, en is pont azon a ket keszeken gondolkodom, de az i5-re esett a valasztasom, pedig megkapnam abban az arban mint az sgs4...

Új hozzászólás Aktív témák