Új hozzászólás Aktív témák

  • kulfoldi

    aktív tag

    válasz schawo #26697 üzenetére

    Ez nagyon kemeny, nagyon koszi a segitseget. Neked is Pit stop!

    Nagyon tetszik az LG Optimus 4X HD, foleg hogy ha 2 evre irok ala es Smarttarifa 4-et valasztok (havi 8390), mert akkor csak 30 a keszulek, es van kb 150 perc (4195/27) mas halozatokba telefonalasom (es persze kozel 200 perc valszeg kihasznalatlan sajat halozatos.

    De ahogy Pit stop-kollega mondja szimpibb volna nekem is a Voda vagy a T, de azoknal nem talaltam ezt a keszuleket, vagy csak joval rosszabb feltetelek mellett. Jol latom, hogy nincs ilyen, kerlek szoljatok ha lattok ilyet.

    Sony Xperia SP, meg filozom, ez is nagyon tetszik ez is kulsore picit jobban be is jon, de azt olvastam -ITT- hogy nagyon melegszik?

    A Nokiat kivennem a listarol, akkor maradna az LG es a Sony. Bar sokat olvasgattam most mindkettorol, de fele kinai egy monokrom Nokiarol valto srac szamara :) szoval szerintetek miert sokkal jobb az LG keszuleke?

    Es meg egyszer nagyon halas vagyok, hogy ilyen sokat segitettetek, rossz keszuleket mar biztos nem veszek igy! :R

    Neked is koszi, hogy megosztottad a tapasztalataid Ewyn, remek!

    Nem tervezek mar 10 evre, szerintem 2-4 ahogy te is irod, es elfogadom, hogy mar csak 1-2 napot birnak. Ranezek meg egyszer az Samsungokra nezegettem a Galaxy S Advance-t en is, de ugy erzem hogy a masik ket javasolt model fenyeben tularazottnak tekintheto, es ha 30-bol meg tudom uszni egy okosabb teloval, akkor miert ne. De meg olvasgatok es koszonok minden segitseget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák