Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    válasz Spec #185084 üzenetére

    Kb ezt érzem én is.
    Saját Huawei P30 Pro mellett van egy céges Iphone SE 2020-am.
    Szívből gyűlölöm. A gyári billentyűzet egy használhatatlan f*stalicska ha szeretsz gyorsan gépelni. Nincs vissza gomb, sem általános gesztus rá. Ha rákattintok egy linkre ami megnyílik egy új tabon, nem tudom bezárni egy vissza gesztussal, ami egy pillanat, hanem meg kell nyomni a böngésző tab gombját és ott bezárni ami minimum egy másodperc.
    Az egész tapintás pontatlannak hat, és általánosan lassúnak.
    Ami abszolút pozitívum, hogy kártyával mindig tudok fizetni, androidon azért néha kiír valami hibaüzenetet, úgy vettem észre kell neki az aktív netkapcsolat. Illetve a rezgőmotor helyett a kattintás feedback modul baromi jó.
    Szóval akartam váltani rendes (nem SE) iphonera, de ha az is ilyen csak nagyobb akkor kéne a fenének.

    Szerk: A Gboard billentyázet is mesterségesen be van korlátozva rajta a gyári szintjére. Vettem 1500-ért egy xKeyboard nevű 3rd party billentyűzetet amit végre normálisan teljesen személyre szabhatok, azonban a céges dolgokban (Outlook, Teams) nem lehet használni, másra meg nem nagyon használom az Iphonet.

    Szerk 2: Most nézem, hogy nem elég, hogy megvettem ezt az ótvaros billentyűzetet 1500-ért és hogy elb*sztam pár órát mire összeraktam egy számomra tökéletes billentyűzetet, további 2000-ret kéne fizetnem a VIP verzióért amivel applikálhatom is azt a kiosztást :(((

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák