Új hozzászólás Aktív témák

  • Shalee

    csendes tag

    Sziasztok!

    2 év használat után elérkezett a Samsung Galaxy S20 FE telefonom lecserélésének ideje (elszállt a kezemből, betört a kamerákat védő üveg, sérült a főkamera, és jelenleg nincs használható tartalék telóm a javításig). A közelségérzékelőn és ujjlenyomat olvasón kívül meg voltam elégedve vele, így valami hasonlót keresnék most is.

    - Árkategória. 150.000 Ft környéke.
    - Használt vagy új? Újat szeretnék.
    - Hol vennéd meg? ÁK-n szétnézek, megrendelem. Nem riadok meg a szürke importtól, de jobb szeretek valami ismertebb boltból rendelni.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel? Nem szeretném fél év múlva lecserélni, úgyhogy vagy 2-3 évet bírjon ki.
    - Mire használnád? Telefonálás, közösségi média, whatsapp, viber, munka miatt sok kép készítése... Alap dolgok, még csak játszani sem szoktam rajta.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Eskü full gyári biztos úr. Ahogy kézhez kapom, max a frissítések mennek rá, nem foglalkozok én már ezzel.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nem a méret a lényeg.

    Nothing Phone 1, Motorola Edge 40 lett kinézve a vezeték nélküli töltés miatt, ami egy nagyon szeretett extra képesség nekem, bár nem létfeltétel. A kettő közül melyik az ajánlottabb, illetve ha elhagyom a wireless-t, milyen alternatívák vannak ebben a kategóriában?

    Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák