Új hozzászólás Aktív témák

  • Vitya0617

    kezdő

    Sziasztok!
    Telefon vásárlás előtt állok, és a Xiaomi 11 T/T pro egyik amit kinéztem, jelenleg ~150 ezer az ára. Azonban egy árban van vele a Realme GT2 is, szval nem tudom melyiket lenne érdemes választani... Ennél a telefonnál az anyaghasználat az ami mellette szól főképp, illetve a hangszóró/mikrofon minősége, a GT2 pedig elvileg jobb a videók/fotók terén.
    A 11T pro akksijáról olvastam rosszakat, de mivel egy árban van most a 11T és a 11T pro, így még ezek közül sem nagyon tudom, hogy melyik lenne a jobb választás. (A snapdragon 888 csalogató, illetve hogy ennek a képfeldolgozójával elvileg szebbek a képek, mint a Mediatek Dimensity-ével) Ami még szóba jöhet, az a Oneplus Nord 2/ 2T. Itt pedig az a helyzet, hogy a Nord 2-t be tudnám szerezni 112-127 ezerért, vagyis az előbbi 2-vel szemben ez egy 20-30 ezer minusz. A Nord 2T az már más egy kicsit, mivel 140 körül szerezhető be, de én úgy látom, hogy a sima Nord 2-vel szemben nem éri meg ezt a felárat. Szóval az egyik amiben bizonytalan vagyok, hogy a Realme és a Oneplus van e olyan miőségi anyaghasználat/strapa szempontjából, mint a Xiaomi 11T? Illetve, hogy a Mediatek proci van e olyan időtálló , mint a SD? Jelenleg egy Xiaomi Mi8-ast gyűrök, már 4 éve, és itt a SD 845-el nagyon elégedett vagyok, csak már az akksi kezdi megadni magát, szóval sürgősen váltanom kéne.
    Összegezve: a jelenlegi árakat figyelembe véve, melyik készülékkel járnék a legjobban?
    A félelmeim:
    Realme GT2: Az anyaghasználat, mikrofon minősége.
    Nord 2: Anyaghasználat, illetve hallottam pár esetet, hogy kigyulladt/felrobbant a telefon, nem tudom ez nevezhető e itt típushibának.
    Xiaomi 11T/T pro: Képstabilizálás hiánya, a pro verziónál a melegedés, az akksi gyenge teljesítménye.
    Nagyon megköszönném, ha valaki tudna egy átfogóbb segítséget nyújtani a témában, de rövidebb válasszal is megelégszem , legfőbb dolog a napokon belüli döntés lenne a vásárlást illetően. :R

Új hozzászólás Aktív témák