Új hozzászólás Aktív témák

  • Eldi

    csendes tag

    Sziasztok!

    Tegnap este meghalt a mobiltelefonom, ezért újat kell vennem, de nem nagyon értek a dologhoz, ezért kérnék tanácsot.

    Az előző két telefonom egy Redmi 4 illetve egy Redmi 7 voltak. Amikor ezeket vettem, akkor ezek " filléres" telefonok voltak, így elnéztem nekik, hogy a töltő csatlakozásuk csapnivaló, illetve az újlenoymat olvasó is gyorsan meghalt, meg a nyomógombok is gyorsan "rigolyások" lettek.
    Most megrökönyödve tapasztaltam, hogy az új Redmik már 100 környékén vannak. (és van vagy 10 féle telefonja a Xiaominak ebben az árban, amik között fogalmam sincs mi a különbség) Ennyiért vinszont már nem biztos, hogy kínait vennék. Az előző hozzászólások meggyőztek a Galaxy A52s-ről, de azóta már elfogyott a fehér is, a lila meg nem teszik.

    Igények:
    Android
    Árkategória - 70 -100 000 környékét lőttem be.
    Használat - Szeretném min 3-4 évig használni, ha jó tovább is. Emiatt szeretnék 5G-set venni, pár év múlva lehet, hogy fontos lesz. NFC is jó lenne.
    Fotózás - van tükörreflexes gépem, ha jó fotót akarok, azt használom, így ez annyira nem szempont. A redmi 4-el panoráma képet csináltam néha, 7-esnél zavart hogy ezt a funkciót letiltották szoftveresen.
    Teljesítmény - Mostanában néha játszom telefonon (gyerek mellett aszatli géphez nem jutok el gyakran...) és pl Diablo Immortalt kipróbálnam. Nem tudom az fut-e ilyen árkategóriás telón. Amúgy főleg böngészek neten.

    Amit a 100.000 forintos A52s hiánnyában néztem:
    Xiaomi Poco M4 Pro 5G 128GB 6GB RAM (kb 85 000)
    Xiaomi Mi 10 Lite 5G 128GB 6GB (kb 87 000)

    Ezek mennyire jók? Van valakinek tapasztalata? A magasabb árral a minőség is jobb lett?

    Valami kevésbé kínaiból van jó ajnálat ennyiért?

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák