Új hozzászólás Aktív témák

  • Norbi.

    őstag

    válasz Mr. Y #151273 üzenetére

    Tehàt a regènyed első fele user error, a fotókönyvtáraddal és azzal, hogy androidos telefonként testre akartad szabni, nincs ezzel van, neked nem áll kézre, nem neked való rendszer.

    A szervizes részhez annyit fűznék hozzá, hogy a droidos telefonok is egyre nehezebben/drágábban szervizelhetőek, illetve sérülékenyek is, ez mindre igaz. Nézd meg mennyi egy P30 Pro, P40, S10, S20 széria kijelzőcsere ára (nem sokkal olcsóbb, 10-20% kb.)

    Amellett olyan ökoszisztémát kapsz, ami androidon esélytelen, sok év szoftveres támogatással, rádásul már a Droidos csúcsok sem olcsóak, mennyi egy Google nélküli P40, egy S20? Nem olcsó nyilván az Apple, rohadt drága ezt aláírom, de ne a magyar pénztárcához mérd. Mérd egy amerikai, német, francia pénztárcához, úgy már másabb a termék ára, főleg, hogy olcsóbban is kapható.

    És nem, ez nem egy Apple védőbeszéd, vannak hülyeségeik, nem is kevés, vannak kifejezetten szar termékeik, nem vagyok szemellenzős Apple fan, de az írásod erősnek érzem, nem neked való cuccok, van ilyen.

    Választ nem kérek rá, nem szeretnék offolni tovább. :)

    Xhege: Van dual sim, ha az E-sim megfelel valamelyik kártyádnak. (Telekom)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák