Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Dareiosss #146929 üzenetére

    Mert pont a Huaweinek jelenleg nem áll túl jól a szénája és mivel nem fog hozzá férni a Google szoftverekhez így Androidnak se lesz sok értelme, majd kiderül mit hoz ki a saját rendszeréből, de én jelenleg biztos nem ajánlanám hosszú távra, ha valakinek fontosak a Google és Android. Nekem is működik a Mi 3-am pedig van vagy 5 éves, ha nem szakítom ki a SIM tálcát még készülékként is használható lenne, szóval a Xiaomi is tartós, csak neked nincs tapasztalatod vele.
    Miért te hogy használod a Honort?
    Baromi jó telefon a Honor 20, de én nem mondanám hogy 5 évig bírja, mint ahogy igazán egyetlen készülékre se mondanám, de felsoroltak közül Mi 9T Prora tenném a voksomat.
    Le is írom akkor miért. Snapdragon SoC van (abból is mindjárt a jelenlegi csúcs, igen van plus is belőle, de az csak egy turbózott verzió) benne aminek jó tulajdonsága hogy sok custom ROM készül rá, még neve sincs kínai készülékekre is (lásd Leeco), szóval 2 év után majdnem bármilyen készüléket elkapálhatsz (talán Pixeleket nem), de custom ROM-al ki tudod húzni az életét még egy picit (persze ha kicsit is érdekel a téma és nekiállsz vele foglalkozni). Fentebb említett Mi 3-hoz van Android 10 alapú ROM is pedig 6 éves telefon. Persze ennek funkcionilatása vitatható, de mint írtam 2 év után igazából minden telefon felejtős már.

Új hozzászólás Aktív témák