Új hozzászólás Aktív témák

  • Yiggdrasil

    aktív tag

    válasz Yiggdrasil #137529 üzenetére

    Köszönöm a sok választ!
    A saját bejegyzésemre válaszolok mert 10+ kommentet írtatok, így egyszerűbb :)

    Nem gondoltam hogy egy kisebb háborút fog kirobbantani a kommentem, sorry!
    Részemről annyi a hozzászólás a vitához, hogy bármennyire is best-buy sokak szerint, Xiaomi-t semmiképp nem vennék, még a Huawei-től is nagyon tartok.

    Androidban jelenleg vagy a Pixel vagy a Samsung opció számomra (ahogy nézem a Sony/LG kicsit lemaradtak hozzájuk képest jelenleg).
    Ezen a platformon amin gondolkozom az a Pixel 2/3 (XL), S9+, Note9, S10e, esetleg S10, bár az már igencsak a lélektani határral hullahoppozik nálam, de ha indokolt akkor lehet róla szó.

    Apple-től vagy egy 8 vagy 8Plus az opció, mert az új FaceID számomra nagyon kényelmetlen (sok olyan helyzetben kellene feloldanom gyorsan ahol az ujjelnyomat azonnali, a Face ID pedig kb lehetetlen, de nem mondom hogy rossz technológia, párom nagy megelégedéssel használja az XS-én), viszont azok a modellek idén lesznek 2 évesek és még így is 170-200.000.- körül mérik, illetve egy Samsung hardveresen sokkal csábítóbb.

    Tudom, hogy luxus az én felhasználási igényeimre ilyen készülékeket nézni, de szeretem ha szép képeket csinál, ha 3-4 évig max akkucserével vígan elrobog, illetve ha nem kell aggódnom hogy a rajta lévő infókat leak-eli maga a rendszer vagy valami ráégetett app.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák