Új hozzászólás Aktív témák

  • Tyrel

    őstag

    Üdv!

    2 kérdésem is lenne:

    1.
    Középkategóriás droidot vennék 1-2 hónapon belül, olyan 80-90k a keret. 5" - 5,5" kijelző kellene, jó akksi üzemidő és hogy alap alkalmazásokban ill. az azok közti váltásban ne nagyon akadjon... Pl. böngésző, Viber, ilyenek. Játékok és hasonlók ill. azok teljesítménye nem érdekel.

    Ami viszont fontos lenne még az egy viszonylag jó kamera és a 6-os droid megléte, vagy gyári frissítés erre. Pozitívum továbbá ha nincs rogyásig tömve bloatware-el, vagy legalább letörölhető amit rápakolnak.

    Ezen kívül csak olyan készülékek jöhetnek szóba amiket hivatalosan forgalmaznak is nálunk, vagy legalább is van egy képviselet akik viszonylag gyorsan megoldják a garanciális problémákat, szóval kínából importált Xiaomik és társaik kilőve!

    Megakadt a szemem a Honor 7-en, ami egy régebbi készülék már, de amúgy megfelelne a célnak. Azt olvastam hogy ezek még 5-ös droiddal jöttek ki, de van hivatalos frissítésük a 6-ra. Eddig nem Androidom volt (átkozott legyen a windows phone), ezért kérdezném hogy ezt a frissítést simán megkapja akármelyik Honor 7 (kiviteltől, forgalmazótól függetlenül), és bátran megvehetem?

    Van esetleg más jó telefon ami megfelel a fentieknek és nem drágább ennél?

    2.
    Idősebb családtagnak is kéne telefon, kicsit olcsóbban, mondjuk úgy 70k környékén. Az igények nagyon hasonlóak a fentiekhez, bár úgy vettem észre hogy ebben az árkategóriában a normális kameráról már le kell mondani.

    Igazán a Honor 7 Lite és a Huawei P9 Lite tűnik első nekifutásra esélyes versenyzőnek. Itt egyrészt érdekelne hogy ezek közt van-e bármi érdemi különbség, mert nekem a tesztekből, specifikációkból ugyan nem esik le... mintha tök ugyan az lenne a két telefon, csak eltérő névvel. :F
    Másfelől nyilván érdekelne hogy vannak-e esetleg más, a fentieknek megfelelő, de ezeknél nem drágább alternatíváim?

    Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák