Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz aggleány #28192 üzenetére

    Van telefon amit tudok használni, de annyi pénz amennyi kéne (SGS II) nincs, és nem is lesz. 80k a plafon, így sok alternatíva - a várakozások kívül - nem marad(t). :N
    Mondjuk jó volna hallani olyan ember véleményét, aki most SGS II-t használ, de előtte volt pár hétig/hónapig 1-2 jobb kategóriás (normál, egy magos 800Mhz-1Ghz CPU, 512MB RAM, stb.) készüléke is, és van korrrekt összehasonlítási alapja, hogy véleményt mondjon: egy átlagos felhasználónak a napi használat során valóban nyújt-e annyi többletet, mint amilyen drága? A kijelző nem nagyon hasonlítható így az más dolog - de pölö az LG Optimus Black is nagyon jó, ott ugye más körülmény van, ami miatt mégsem túl jó választás.

    Dhampir: az sztem nagy túlzás, és ostobaság lenne. Annyiért (de inkább olcsóbban!) ott a SE Arc, alig többért meg SGS II (~120k). Én biztosan nem leszek a vásárlók között 80k fölött. :N Azon kívül, hogy jól néz ki és impozánsak a paraméterek, egy rövid teszt, és annak értékelése is érdekelne, mielőtt elrohannék megvenni.

    [ Szerkesztve ]

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Aktív témák