Új hozzászólás Aktív témák

  • Pano

    addikt

    Pár érdekesség, amiről egy Emsisoftos képviselő beszélt:

    - Az antivirusok rendes leteszteltetése erre szakosodott laborokkal kiemelkedően drága, körülbelül annyiba kerül, mint egy teljes felszereltségű Tesla 3 autó. Egyedül a VB100% ingyenes, de erősen korlátozott. Sokszor komoly probléma van a független tesztek függetlenségével is. Megértik, hogy nekik is fenn kell maradni és alkalmazottakat fizetni, de az, hogy teszteredményeket tartanak vissza, vagy megvásárolhatók egy versenytársnak a teljesítményadatai jó pénzért, az már túl megy a határokon.
    - Egy olyan felhasználói portálon dolgoznak, ahonnan az összes előfizetésed tudod menedzselni távolról, beleértve az azokhoz tartozó gépeket (eléred a program teljes kezelőfelületét) + kapcsolatba léphetsz supportal on-line chaten.

    - Nem zárkóznak el attól, hogy lehet ingyenes EAM, valós idejű védelemmel. Egyelőre viszont nem tudják hogyan oldják meg, mert azt nem akarják, hogy a felhasználóktól beszedett adatból kelljen fenntartani. Külön erre pénzforrás pedig nincsen (mint ahogy más fejlesztők esetében sem, csak ők az adatokból szereznek erre forrást).
    - Régen implementálni akarták az Avira motort is, de akkor az avira nem akart együttműködni velük. Nem zárkóznak el attól sem, hogy később más motor is bekerül az EAM-ba, akár Avira is.
    - A bitdefender motor szignatúrája esetek többségében "láthatatlan" és új vírus detektáláskor alapból információkat tölt fel (a bitdefender szerverekre) a felhasználóról,a fájlról, hogy kiküszöböljék a téves riasztásokat. Ezt az adat visszacsatolást ők kikapcsolták a felhasználói adatok védelmében, ennek az lett az eredménye, hogy egy picit kisebb lett a detektálási arányuk, mint pl a bitdefender termékeknek. Ezt (is) korrigálják/ellensúlyozzák a saját fejlesztésű viselkedéselemzőjükkel, hogy azt ne ilyen áron kelljen a bitdefender motornak is véghezvinnie.

Új hozzászólás Aktív témák