Új hozzászólás Aktív témák

  • konci79

    őstag

    válasz GEPESZ66 #57431 üzenetére

    Ezt tegnap kaptam:
    "Kedves McAfee Ügyfelünk!

    Azért írunk Önnek, mert regisztrálta a McAfee Mobile Security díjnyertes biztonsági megoldást Android rendszerű okostelefonja vagy táblagépe számára.

    A Google új irányelveket határozott meg Android alkalmazásokhoz, amelyek a McAfee néhány funkciójára is hatással lesznek.

    Szeretnénk tudatni Önnel, hogy néhány biztonsági funkció 2019. február 21-étől kezdődően nem lesz elérhető. A Google nemrégiben életbe lépett irányelvei miatt a McAfee-t az alábbi funkciók eltávolítására kérték a McAfee Mobile Security 5.2-es verziójától kezdődően – amelyet pár napon belül adunk ki.

    Üzenetek beolvasása – átnézi a szöveges és multimédia üzeneteket rosszindulatú utasítássorozatokat keresve.
    SIM-kártya követése – figyelmezteti Önt, ha valaki elvesztett vagy ellopott készülékébe új SIM-kártyát helyez be.
    Barátlista – üzenetet küld egy meghatározott személynek a telefonkönyvből, ha készülékét ellopták, vagy elfelejtette a PIN kódot.
    Névjegyek, hívásnaplók és SMS-ek biztonsági mentése/törlése/visszaállítása – megnyugvást jelent, ha készülékét elvesztené, ellopnák, vagy elromlana.
    Hívások tiltása – kiszűri a bizonyos számokról érkező hívásokat.
    Szöveges utasítások – nem fog tudni „Secure lock + PIN kód” és egyéb szöveges utasításokat küldeni elvesztett telefonjára, így az internetcsatlakozástól megfosztott telefonon nem működik a lopásgátlás."

Új hozzászólás Aktív témák