Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Orlin #56496 üzenetére

    Egy megbízható netes tesztet tudok: Computer Solutions youtube-os videói
    A fizetős termékek védelmével bír pár minimális megkötéssel, a sokak által hiányolt System Watcher-t is tartalmazza már ez valami viselkedés elelmző cucc a tavalyi Free-ben még nem volt benne.

    Tud magyarul csak megfelelő helyről kell a telepítőt letölteni: hivatalos magyar oldal

    Szerintem érdemes kipróbálni, nekem tetszett, ha nem az Avast Free lenne a gépemen amit már 10 éve nyüstölök kisebb-nagyobb megszakításokkal akkor ez lenne az.

    Pár dologra érdemes figyelni már a telepítésnél:
    - a KSN - Kaspersky Secure Network-hoz érdemes csatlakozni
    - a marketing célú adatgyűjtésre vonatkozó kérelmet el lehet - ÉS KELL - utasítani
    - a telepítés majd gép restart után lehet törölni a KSC-t Kaspersky Secure Conneciton programot ami egy önálló VPN program és mivel adatkorlátos kb. 300MB ezért ha nem akarod használni akkor a programok és szolgáltatások közül simán lehet törölni probléma nélkül mivel nem a Kaspersky Free szerves része - sajnos telepítésnél még nem lehet mellőzni ezért települ.
    - ha ezzel megvagy még van pár beállítás amit érdemes megcsinálni pl.: titkosított kapcsolatok vizsgálatának engedélyezését vond vissza, a GUI megjelenését fürgébbé lehet tenni ha az effektet kikapcsolod - valahol a menü legvégén van zavaró olyan mint ha lassú lenne a GUI, az üresjárati vizsgálatnak sem feltétlen látom értelmét elegendő ha valós időben figyeli a folyamatokat külön adott időközönként történő adott terület átnyálazása fölösleges, plusz érdemes kivenni az automatikus cselekvést - ÉRTESÍTSEN ha valami nem tetszik neki - értelemszerűen addig blokkolja de nem törli addig ameddig te nem döntesz és nem csinál automatikusan a blokkoláson kívül mást.

    Kapásból ennyi, ha komolyabban érdekel tudok olyan személyt aki most is ezt használja és szívesen segít itt a fórumon.

    GÉPTERHELÉS: jó nagyon, az Avast-nál talán jobb, érdemes feltenni és ha használtál már ESET-et akkor tudsz majd viszonyítani pl.: mikor megnyitsz egy mappát, elindítod a böngészőt, böngészel, elindítasz egy programot, adatokat másolsz stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák