Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Orlin #15152 üzenetére

    Az oldalszűrők/linkscannerek hasznos holmik, mert a neten nincs olyan, hogy tudod, hogy mit ne nyiss meg. itt nem arra gondolok, hogy bizonyos oldalakról pontosan tudod, hogy jobb elkerülni, hanem arra, hogy amit biztonságosnak véltél, az nem az, vagy tegnap még az volt, mára meg megfertőzték.
    A védelmek nem 100%-osak ilyen területen sem, az említett holmik legalább meg sem engedik, hogy olyan oldalra tévedj, ami ismert(csak általad esetleg nem) támadó/veszélyes stb oldal, így csökkentve annak kockázatát, hogy a védelmed esetleg nem fog tudni mit kezdeni azon az oldalon jelentkező támadásokkal.

    Káros oldalakkal kapcsolatban pedig senkinek ne legyen illúziója, én fél-egy óra alatt(minden létező mocsok oldalt megnyitottam szándékosan) amortizáltam le a Linux-ot így... Onnantól valami holt nyelven írogatott, lehetett újrahúzni. :DDD (Ha a Linux behalt, akkor Windows-ból mi maradt volna...)

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák