Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    Közhírré tétetik..!

    Muzeális ritkaságú/értékű tökéletesen működő ASUS 280x DCII videokártyám szombati naptól délután 17órai nyitással bárki számára megtekinthető/látogatható előre meghatározatlan időpontig.

    A belépő szigorúan egy doboz borsodi bivaly/fő, 18-40év közötti hölgyek számára díjmentes.

    A látogatók továbbá regisztrálhatnak a helyszínen egy, az ősszel megrendezett lanparty szerű rendezvényre, melynek célja és mottója:
    Alázd meg az ASUSt.., ha tudod!!

    A rendezvény résztvevői mélyvízbe dobhatják 280x típusú videokártyáikat, próbára téve azokat tunningpotenciál és melegedés szempontjából egyaránt. A nyertes 280x az alapján lesz kiválasztva, hogy mennyire képes megközelíteni a kiállítás tárgyát képző ASUS 280x DCII típusú videókártyát az említett két szempont alapján.
    Értelem szerűen a részvevők videokártyája a hozzájuk tartozó configgal vehet részt a rendezvényen/versenyben.

    A nyertes a nap végére magáénak tudhat majd egy 11. életévét taposó, szebb időket is megélt Thermaltake Lanfire VM2000 számítógépházat, mely már akkor is gyárilag 4db 9cm-es ventillátorral büszkélkedhetett annak érdekében, hogy az esetlegesen belekerülő nagyteljesítményű/drágább komponensek ne melegedhessenek túl! A ház mai értéke az állapota alapján megközelítőleg 3-5ezer jómagyar forint, viszont elmondható róla, hogy a kiállítás tárgyát képző ASUS 280x DCII videokártya fél évig hiba és melegedés nélkül működött benne, pusztán korára való tekintettel került lecserélésre a közelmúltban!

    További részletekért kérjük látogassák meg az oldal/topic kereső funkcióját, írhatnak privát üzenetet és gondolom mondanom sem kell, látogassák meg a facebook oldalunkat!!
    A további részleteken is túlmutató egyéb részletekért illetve a mellékhatások elkerülése végett pedig kérjük keressék fel kezelőorvosukat, gyógyszerészüket!

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák