Új hozzászólás Aktív témák

  • Cray Tyler

    senior tag

    Infiltrator, multi: miután összetörtem a klaviatúrát a megfontoltan charge-oló vanguard miatt, most nyugalmas sniperkedésre váltottam. Bármennyire is fun a Javelin hőkemerája, végül mégis visszatértem a jó öreg Widow-hoz. Tapasztalataim szerint annyi mindent nem visz át, mint a Javelin, és vissza kell szokni a fejlövésre is :( mégis határozottan több pontot tudtam vele gyűjteni. Jahés Widowba nemkicsit több skúló fér.
    Skillekhez akartam eredetileg hozzászólni. Infiltratornál én kizárólag a cloak-ot rakom ki, ezen kívül a két általános sort maxolom (race training és fittness). Cloak-on kívül más ability-t úgysem nyomok harcban, hogy ne rakja CDre azt. Lévén cloakban majdnem dupláját üti a fegyverem, legtöbbször csak a lövés pillanatáig nyomom be, utána amíg behűl, addig tárazok, ideális esetben. Itt a cloak damage-re meg recharge timera van kigyúrva, race training meg weight-re, a CD miatt. Ha viszont duration time-ra gyúrom ki, akkor aktiválós/deaktiválós (nem uploadolós) wave-ben egy cloak alatt be bírok tekerni egy node-ot, ami eszméletlen hasznos dolog, nem beszélve a sűrű tömegben összeesett haverok cloakban való ninja-élesztésének lehetőségéről.
    Főként humannal megyek, egyszer kiraktam ezt a fagyis izét, próbáltam használni, de annyira reflex már a lövés előtt benyomni a cloakot, hogy nem tudtám megszokni ha a CD nem úgy jött ki.
    Ja és felfedeztem a pyro-k tartályából eredő mókalehetőségeket :)

Új hozzászólás Aktív témák