Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    ...uhh, nagyon komoly, rájöttem a hiba okára... nyugodtan ki lehet röhögni, mert tényleg hülye voltam, user hiba történt. klasszik... :DD leírom, hogy legyen egy jó röhögés :D és hátha okul belőle más is.

    nem változott meg a jelszavam, hanem az volt a jelszó, hogy nem volt jelszó... egyszerűen csak rossz helyen kerestem azt, hogy bekapcsoláskor és ébredéskor ne kérjen jelszót.
    a Beállításokban a Felhasználók és csoportok résznél emlékeztem a jelszó beállításra/megváltoztatásra (rosszul), na ott nem írtam be jelszót ezt okéztam le, így nem volt jelszó csak enter, ha felugrik ez az ablakocska.
    viszont ezt kéri, tehát felugrik az ablak admin szintű változtatásoknál is és bejelentkezéskor is. na én az utóbbit akartam ugye eltüntetni, csak hogy azt nem ott kell, hanem ugyebár a Biztonság és adatvédelem/Általános szekciónál kell kikapcsolni a jelszó kérését. na erre nem emlékeztem. :D szopacs.

    mindenesetre arra rájöttem, ennyi haszna volt, hogy ha valaki elfelejti a jelszavát, akkor Recoveryt kell indítani, majd ott, amikor az egyik ablaknál felül lehet kérni Terminált, oda be kell írni a "resetpassword" parancsot és lehet jelszót változtatni vagy új felhasználót létrehozni. :))

    na, sztori vége, köszönöm a figyelmet. ;] :DD

    az az egyetlen anomáliám viszont még mindig nem tűnt el, hogy rebootkor a vezetekés egeremet nem érzékeli, ki kell húznom és újra bedugni... mellette a vezetékes billentyűzetnek nincs ilyen baja.
    hátha veleki tud megoldást, addig együtt élek ezzel. :)

Új hozzászólás Aktív témák