Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantisz48

    őstag

    Sziasztok!

    Van esetleg közöttetek Ubuntu rendszert használó?
    Azért kérdezem, mert most egy Ubuntut raktam fel. (És most már ez is marad)
    Kiválasztottam a Zárt, tesztelt Nvidia Drivert, újraindítottam, és amikor elkezdi betölteni az Ubuntut, azaz beadja a logót, és alatta a pontok elkezdenek világítani. Na ez nálam elég érdekesen megy. Mert:

    Elkezd felvillanni az összes majd a Laptop max fényerőről minimumra esik, és ott megáll a kép, de a háttérben hallom, az Ubuntu boot hangot. Azt a kis dobolást. És bármit nyomok meg, ez a kép marad de hogyha ekkor lehajtom a képernyőt, akkor ugye készenlétbe megy, és kinyitom, akkor viszont már a bejelentkezési képernyő fogad. Ez az A verzió.

    A B verzió pedig, az, hogy az Ubuntu boot logó alatt felvillan az összes pont jelezve ezt hogy betöltött a rendszer, és utána meg kikapja a képernyőt. Viszont a háttérben meg megint hallom az a dob hangot. És ezt is csak egy akkor tudom visszahozni, hogyha képernyőt lecsukom, megvárom, hogy készenlétbe megy, majd kinyitom, és akkor már a bejelentkező képernyő fogad.

    Ám de, hogyha nem váltok át Nvidia driverre, hanem azt használom ami gyárilag be van állítva, akkor tökéletesen működik. :F

    Van esetleg valakinek ötlete, hogy miért? :U

    Előre is köszönöm.

    Üdv:

    Zoli

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák