Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    Sziasztok,

    klassz az összefoglaló meg a cikkek, de még így is sok a zavar fejemben. Amiben szeretnék segítséget kérni: egy régi acer laptopra kerülne telepítésre egy Linux disztribúció amin vagy a MoneyManagerEx vagy talán inkább a Gnucash programot szeretném használni. alapvetően csak erre lenne használva illetve egy kis böngészésre. Másra nem nagyon hiszem.

    Nézegettem-olvasgattam, linux mint cinnamon szimpatikusnak tűnik de alapvetően nem érdekel ez a disztribúció csak valami olyasmit szeretnék amire a linkelt programok elérhetők és normálisan, stabilan működnek. A két program oldalán is vannak különböző disztribúciók megjelölve, de nekem ez semmit nem mond; illetve ha rákeresek a google-n, akkor különböző fórumokon találtam olyasmit, hogy más disztribúciókra is elérhetők mint például ez a Linux mint cinnamon ( bár mondom, hogy nem ragaszkodom ehhez a disztribúcióhoz, csak valamiért ezzel találkoztam eddig mindenhol).

    A lényeg: milyen disztribúciót javasoltok ami abszolút abszolút kezdőként használható és amire ez a két program könnyen elérhető/telepíthető? Előre is köszönöm szépen segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák