Új hozzászólás Aktív témák

  • gery2123

    őstag

    válasz gery2123 #33132 üzenetére

    Ha esetleg másnak is hasonló gondja lenne.
    Ugye a transmission daemon nem indult automatikusan el az ubuntu 14.04 serveremen. Mindent átnyaltam amit a neten találtam, de semmi sem segített. Nem értek a scriptek írásához, hogy csináltam volna egyet esetleg, így úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom vele, ha úgy van akkor kézzel a service újra fogom indítani.
    De ma arra lettem figyelmes, hogy igen gyatrán jön lefelé a sorozatom :o ! Mondom mi a baj már megint. Nézem a transmission beállításai között, hogy tán csak nem elírtam a letöltési max sebességet? De nem.
    Irány a router és látom, nincs nyitva a port amit szegény használna. A webes felületen nem volt bekapcsolva a port forwarding... :(( Bekapcsol, majd újraindít a biztonság kedvéért (és kíváncsiságból) és láss csodát a transmission elindult. :C :C

    Persze erre hamarabb is rá kellet volna jönni, mert terminálban a service transmission-daemon start-ra válaszként azt kaptam, hogy már fut. Na de én mondom te hülye vagy mert nem megy. Így restart parancs kellet mindig.

    Pedig én már a CentOs és a Fedora is letöltöttem :o (de lehet teszek vele majd egy próbát még)

    Már csak azt kéne megoldani, hogy ne kelljen unity, gnome vagy más desktop ahhoz, hogy hang is legyen Kodi alatt. Nem tudtam terminál alatt életet lehelni a HDMI- be. És csak ezért kellett felrakni egy alap gnome-t Alaplap Asrock q1900itx.

    [ Szerkesztve ]

    -- PSN_ID: GerY2123

Új hozzászólás Aktív témák