Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz Clemi #15160 üzenetére

    Virkerre azt tudom mondani, hogy próbálj ki valami másik progit, én csak kapásból beírtam a google, hogy avast linux, nem tudtam, hogy van nekik ilyen. Az olvasottak szerint nem üti meg még a mércét. Ahogy nézem, mindegyik nagyobb cégnek van ilyen vírusirtója, próbáld ki valamelyik másikat.

    xls, doc, stb. megnyitásánál ott valami gond az eszköz csatolásával lesz, mert ennek menni kellene. Eddig bármilyen disztróm volt, mindig volt felcsatolt ntfs partíció, semmi gondom nem volt se az olvasással róla, se az eléréssel, beleértbe az akkori Mint-et is. (minden platformon LO-t használok, meg korábban OOo-t, amíg nem volt LO)
    Esetleg érdemes lenne megnézni a csatolási beállításokat, sudo nano /etc/fstab

    A beépített lejátszók meg amiket eddig láttam, azok letöltötték a kellő codecet az ismeretlen film első lejátszásakor, mindenféle gond nélkül. Azon kívül meg lehet használni SMPlayert, VLC-t, ezek mindent tartalmaznak maguktól is.

    Az meg hogy lecsatol a wifid, abból nem az következik, hogy rossz a wifi, hanem az, hogy a hozzá írt eszköz meghajtó minőségével vannak gondok. Ez egy olyan tulajdonság, amivel nem feltétlen lehet kezdeni bármit. Van, hogy van jobb közösségi driver, de van h. nincs. Megeshet, hogy egyszerűbb szerezned egy másik ilyen filléres wifi sticket, mind ezzel szórakozni.

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák