-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuter
senior tag
válasz Móncsa #93942 üzenetére
Egy rakás kaki lett a képe ,mosott, homályos, mozgásnál kondenzcsíkot húznak az emberek, a kamera remeg mozog folyamatosan. Szerintem vak lehet aki ezt ki engedte adásba.
Fiam bejött pont a nappaliba mikor ment a sorozat azt hitte el romlott a tv " lg 55uk6950plb".
Én már azt sem engedném hogy sd adással induljon új tv csatorna, sőt kötelezném a régi sd tv csatornákat is az átállásra minimum hd-ra.
Már kifutottak a rég csöves tv-k észre kéne már venni.Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Kuter
senior tag
válasz Watt25 #93953 üzenetére
"Minimum kritérium"
Több piaci szolgáltatásnál is bevezették már ,csak a médiánál még nem
Pl háztartási elektromos gépek fogyasztása, autók környezett szennyezése, ivóvíz minősége, épületek energia felhasználása, mobil szolgáltatás, gyárak környezett szennyezése stb stb.
Jó lehet ez egy rossz össze hasonlítás de kb erre gondoltam. Előbb-utóbb tenni kell valamit ,mert a tv-k fejlesztése nagyon megindult az elmúlt években.
Nekem volt ismerősöm aki emiatt vissza küldte a 4k tv-jét hogy rossz az adás rajta, egyszerűen nem tudta feldolgozni hogy a 72cm csöves tévén jobb a kép (sd adás kedvenc csatornája) mint az új tv-jén.Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Watt25
veterán
Persze, de amiket felsoroltál, az mind leginkább a környezetvédelemre, környezettudatosságra vezethető vissza, ami tök helyes. A környezet viszont nem lesz jobb, tisztább szebb azáltal, hogy megszűnnek az SD adók.
A HD adás "csak" minőségi változás az SD-hez képest (durván fogalmazva egyfajta luxus), ami csak nagyobb élvezetet ad. Ez tehát tipikusan olyan dolog, amit a piacnak kell kikényszerítenie. Ki fogja. Idővel.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Ha valakinek szüksége lenne 10000 ft kedvezményre TV vásárlásnál Debrecenben,vagy Nyiregyházán,jelezzen privátban. Media Markt vásárlási kártyát nyertem ,melyet jelenleg nem szeretnék levásárolni. -
mackosajt
addikt
Magic remote használóktól kérdezném, kinek mennyi idő alatt merült le a gyárilag adott elem?
Nekem elkezdte kiírni a tv, hogy a töltöttség alacsony.
Januárban vettem a tv-t. Kicsit korainak érzem.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
blakey
titán
válasz mackosajt #93960 üzenetére
Az elemek nem feltétlenül annyi idősek, mint a TV meg az sem mindegy, hogy mennyire voltak "feltöltve". Más eszközön nekem is volt ilyen, 1,5 hónap alatt megadta magát, csere után hónapokig nem volt gond.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mackosajt
addikt
válasz #46372352 #93962 üzenetére
Oke, fogyasszon többet, de azért 6 hónapot csak bírhatna.
2 hónapos múlt, ez nagyon gyenge elem így.
Veszek másikat, csak mégis zavar.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
-
senior tag
Sziasztok!
Kerestem UHD LED IPS TV Monitort, de sajnos csak FHD-ban látok ilyet. Gondolom nem is gyártanak UHD-s tv monitort sajnos.
Találtam egy ilyen TV-t, ez mennyire lehet jó számítógéphez is, időnként játszani, netezni, filmet nézni?
LG 43UJ634V
-
dreta
tag
válasz mackosajt #93960 üzenetére
Másfél-2 hónapot bírt ki nálam is. De nem problémáztam rajta, mert előtte olvastam a használatijában: The Magic Remote depletes batteries faster than a normal remote due to the additional features. LG an-mr18ba
Sony házimozi erősítő távirányítójához vettem egy pár Sony elemet, kb 7 évig bírta vele.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz mackosajt #93963 üzenetére
Passz, LF sorozatú TV-hez használunk ilyen távot és 6 hónapja vannak benne az elemek, nem tudom meddig bírja de használatfüggő is.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mackosajt
addikt
Ez elég durva merülés.
Logitech vezetéknélküli egér és bill párosomban 2-2 cerka elem majd 1 évet bírt, pedig volt használva rendesen.
Itt vagy a gyári elem ilyen gyenge, vagy passz. Majd veszek bele minőségi elemeket. Ha azok is rövid ideig bírják, az már érdekes lesz.
Olcsó elem nem pálya. Olyat nem veszek. Mármint gagyit. Drágább a sűrű csere.Közben anyám is LG tv tulaj lett.
A régi crt tv megadta magát.
Neki elég lett a 32 LK6100.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
blakey
titán
válasz mackosajt #93970 üzenetére
Logitech vezetéknélküli egér és bill párosomban 2-2 cerka elem majd 1 évet bírt, pedig volt használva rendesen. - ezt nem ua. a Logitech egered energiatakarékos módban dolgozik, Magic Mouse is csak 2 hónapot bír, de sokminden múlik az akksin, eleme is. Az MR600-asban Aldi-s (Sony) elem megy 6 hónapja.
-
domitert
csendes tag
Mr 18 nem wifi-vel távirányitja a tv-t?
Az stb-t infrával.Gondolom én.Mert hogy a tv-t a párna alól is vezérli teljesen ellenkező irányba forditva is az infrát az elején.[ Szerkesztve ]
-
rolland88
tag
Üdv.
Megvettem ezt a tv-t: LG 43LK6100PLB
Annyi a gondom vele hogy teljesen ferdén áll.
Tegnap összeraktam és olyan mintha hátra akarna dőlni, illetve a bal lenti sarka 1 centivel lentebb van, mint a jobb lenti sarka.
Ma már kétszer újra összeraktam és még mindig ugyan úgy áll.
Valaki találkozott már ilyen gonddal? Mit lehet ezzel csinálni? -
siposjozsef
csendes tag
válasz bebeago #93630 üzenetére
Szia,
tudnál nekem segíteni abban, hogy hogyan kell Pendrive-ról frissíteni a tv firmware-t?
Van egy LF632-m és az új firmware felrakása óta nem tudom tükrözni a képernyőt. Lehet a netes frissítés után zavaradott meg valami. Alaphelyzetre visszaállítást is próbáltam már.Ksözi szépen !
-
bebeago
tag
válasz siposjozsef #93976 üzenetére
Üdv!
Ment PM.
Itt egy magyar nyelvű leírás hozzá. -
antistati
tag
Sziasztok!
Barátom 1 éve 2 hónapja vett LG 75 Lcd t a MediaMarktban.
Milyen lehetőségek közül fog tudni választani, ha cégre vette és nem tudják se javitani, se másik készüléket kapni, mert kifutott darab...
Van valami tapasztalat?
Csak kpt kap amennyiért annó vette?
Ez azért szerencsétlen helyzet, mert csucs 75 colos 2018 as már nincs, 2019 ha lesz még drága lesz...
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
43UH661V-re csatlakoznék laptoppal HDMI-n. Photoshop Lightroomot használnék. Egyszer már próbáltam, de akkor elég nagy volt a késés az egér mozgatásoknál és nem is foglalkoztam vele többet. Arra gondoltam esetleg egy másik HDMI kábel megoldás lehetne. Tudtok ebben segíteni? -
Tutu7030
veterán
válasz pinnacle #93984 üzenetére
Beállítások -> Csatornák -> Jelteszt
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Hysterycs
tag
Sziasztok,
Véleményt szeretnék kérni a 65UK6750PLDtv-ről.Főleg az Edge led technológia miatt vannak aggályaim.
Jelenleg egy 55UJ634V tévével rendelkezem, lassan váltanék egy nagyobbra. Amúgy a méretén kívül a jelenlegivel is elégedett vagyok, PC-re csatlakoztatva használom, tv adást nem igazán nézek és az okos funkciók sem fontosak.
Előre is köszönöm!
-
Kazasi
tag
Sziasztok!
Az normális, ha a Tv programkalauzba belépve (guide gomb) és kilépve egy másodpercre elmegy a hang?
55sk8500[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Kazasi #93988 üzenetére
Az normális, ha a Tv programkalauzba belépve (guide gomb) és kilépve egy másodpercre elmegy a hang? - ha jobban megnézed akkor ezek mind külön alkalmazások így igen, beleférhet 1 másodperces hangkimaradás.
-
MrPeekaboo
senior tag
Ma délelőtt beadta a kulcsot a 20 hónapja vásárolt, Legyelországban 2017.06. hónapban összeszerelt 43UJ701V típusú TV-m. Külső eszközről néztem filmet, amikor egyszercsak szétesett a kép, mintha hibás lenne az adat, aztán újraindult a TV, azonban azóta csak az LG logo-ig jut... Még 4 hónapig garaciális, gondolom alaplapot kellene cserélni benne. Youtube-on láttam hasonló esetet, ott az alaplapot 10 percig sütőben! melegítették, aztán megjavult... Már ha ennek hinni lehet. Kíváncsi leszek mi lesz a javítás vége.
[ Szerkesztve ]
-
kutyu92
csendes tag
Inkabb hivd a szervizt ne sutogesd
-
senior tag
Sziasztok!
Egy UHD TV mennyire használható játékokra?
Több helyen azt írják, hogy a késleltetés miatt nem érdemes játékra venni a PC mellé.Ndrew
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
LG 4K-s LED TV-men főleg a fehér színben látszik, hogy legalul középen kb: 3-4 tenyérnyi lilás folt látszik/"nyúlik" be a képbe.
(Áramtalanítás stb. megvolt és külső HDD-ről a filmeknél is látszik).Szerintetek ez milyen hibára utal?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
szimi57
őstag
válasz MrPeekaboo #93991 üzenetére
Konnektorból ki, majd be gondolom megvolt? Csodákra képes
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
mackosajt
addikt
válasz zoltannagy #93995 üzenetére
Tolj egy képet a jelenségről.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
asprey
tag
válasz NdrewSunix #93994 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz asprey #93998 üzenetére
Ez nagyon jó hír! Ráadásul van ennek a TV-nek egyel kisebb verzója is, az nekem tökéletes is lenne. (LG 43UK6950PLB)
Szóval akkor semmi probléma a rettegett input laggal.? (vagy elenyésző)
Mindenhol ezt szajkózzák és nem akartam addig tv-t venni amíg valaki nem erősít meg, hogy nem kell ettől annyira félni. Nem vagyok nagy gamer, max napi 1 órát játszom. Semmi multi, ahol millió fps kell és 144Hz.Amúgy a gépem: R5 1600X, RX 580 4GB, 16GB RAM@3000MHz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest