-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
veterán
válasz Zsmester89 #43100 üzenetére
A hangbevitelre gondoltunk.
-
zsenike23
csendes tag
Sziasztok, a családban mindenkinek LG tv-je(42LA620S ill. 42LM620S) , sajna nekünk most 32ls570s megadta magát, 40e lenne a javítás..
Új tvnek a 32LB650V lett kinézve.. érdemes rajta gondolkodni?
Előre is köszönöm a válaszokat
Zsani
-
taknyí
senior tag
válasz Danika256 #43087 üzenetére
Sziasztok!
Én is hozzászólnék a témához. Nézzétek meg a reggelésnél, ha lehetővé teszi a szervizigénylést "Javítás ütemezése" fülön, akkor él a 24 hó gyári garancia. Én az Aqua-nal vettem, ami állítólag saját szerizes a garancialevél alapján. Ha engedi reggelni, de nincs ez az opció, akkor ahol vetted ott kell intézni ( a telefon Vodás). Igaz más cég, de az Asus-nál (weboldalon keresztül intéztem) most gariztattam egy tablettet, az Extrem Digital-nál (állítólag ez mindenhez gyártói garit ad) vettem, számla, könyvecske minden meg volt hozzá, a kutya se kérte, külön felhívták az Asus weboldalán a figyelmet, hogy ne is küldjem a csomaggal a dokumentumokat. Aug. 19-én futár jött érte, szept. 02-án futár hozta. Van egy videokártyám GTX660 azt viszont nem engedi az oldal garanciális javításra, hiába van reggelve (pedig ezt is az Aqua-nal vettem). Szerintem csalódást kelt, ha a gyártó nem hajlandó a saját termékét gyárilag gariztatni ilyen-olyan kifogások miatt, legyárt egy terméket, szerintem az a normális, ha eladja, akkor tartsa nyilván, javítsa, ha meghibásodik (gyári garivállalás) és kész. Most őszintén mit számít, hogy ki és hol használja?[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
spiritex
veterán
válasz #94529552 #43031 üzenetére
Szerinted, szerintetek?
Ha előfizetett az illető analóg kábeltv-re (tehát nem kért STB-ot a digitális adáshoz), attól a kábelen ott van úgyanúgy a digitális jel és vehető a tv beépített DVB-C tunerjével? Csak mert analóg csomagot írt alá, ami kevesebbe kerül jóval. Le lehet valahogy tiltani, szűrni a digitális jelet, hogy az meg se érkezzen hozzá?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
farkas-j
őstag
Létezik PC-s Windows 7-re vagy 8-ra olyan program mint az Androidra az LG TV Remote? Laptopra szeretném klónozni a TV képét. Visszafelé működik WiDi-vel
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
farkas-j
őstag
válasz spiritex #43106 üzenetére
A szolgáltatón múlik, hogy elérhetőek e a digitális adások. Kábel TV esetén valószínűleg ott van és elérhetőek (bár szoktak frekvenciaspektrumot is szűrni, mint pl. nálunk). Ez kiderül akkor, amikor behangolod a TV-d digitális részét. Ha megtalálja a csatornákat, akkor értelemszerűen képes lenne venni a digitális műsorokat. A szolgáltató viszont kódolhatja a műsorokat, így abban az esetben csak megfelelő Conax modul és kártya segítségével lehet nézni. Hogy nálatok ez hogy van, azt csak Te tudod kipróbálni. Nálunk január 1-től aki előfizet valamelyik analóg csomagra, az kártya nélkül nézheti a digitális megfelelőjét is (TARR).
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
spiritex
veterán
válasz #94529552 #43108 üzenetére
De akkor hiába van a tv-ben DVB-C tuner, nem fogja vele tudni nézni a digitális adásokat, csak a saját STB-ukkal, amiért fizetni kell? Csak mert mintha hallottam volna olyat, hogy nem kötelező a szolgáltatótól igényelni a STB-ot, hanem lehet venni önállóan is. Hogy van ez? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Zirowe
nagyúr
válasz spiritex #43110 üzenetére
Upc-nél van lehetőség mediacard igénylésére, és akkor nem kell stb.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
válasz spiritex #43110 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy analóg van, és nem akarnak digitálisra előfizetni? Ha digitális adásokat akarnak akkor kell a box- a hozzátartozó kódolt kártyával, vagy csak a kártya a tévébe, ez szolgáltató függő.
Ha antennát tesznek ki akkor meg foghatják a földi digitális adókat, pl. a MINDIG tv szolgáltatásban. Szabadka nincs messze a magyar adóktól. -
Danika256
aktív tag
válasz taknyí #43105 üzenetére
Hali,
Megjött a válasz :
Levelem:
Tisztelt Ügyfélszolgálat! Garancia ügyében érdeklődnék Önöktől, hogy abban az esetben, ha nem kaptam garancia jegyet, akkor is érvényes e az LG által biztosított 2 éves garancia. Én az oldalukon beregelt készülékemet az Aqua Optima kft-től vásároltam, de ők bolti garanciát vállalnak így csak a számlát és a saját garancia levelüket küldték el. Hálisten most nincs szükség a készülék javításra, de több fórumon is felvetődött ez a kérdés és jó volna tudni, hogy fordulhatnék e Önökhöz segítségért baj esetén, garanciális javítás céljából. Válaszukat előre is köszönöm!Válasz:
Tárgy: LG garancia érvényessége Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste. Mivel Ön európai Únión belül vásárolta a készüléket, így szükség esetén a bolttól kapott szálmlával már hozzánk is fordulhat garanciális segítségért. Ehhez azonban mindenképpen fontos a számla megléte. A televíziókészülékére ugyanúgy érvényes a 2 év garancia.Tehát, jól gondoltuk és nem is hiába engedte beregelni az LG oldala a TV-t. Tehát a 24 hónap gari nekünk is ugyanúgy jár és akkor ki is jönnek megjavítani a készüléket ha muszáj.
Talán nekünk annyival rosszabb, hogy csak 24 hónap jár, lehet akik úgymond gyári garival vették jár a hosszabb mit tudom én 3 év vagy hosszabb. De ez nem biztos, csak én gondolom így. De szerintem ez is szuper! -
NORBl
aktív tag
Sziasztok !
LG 42LB650V - ról milyen véleménnyel vagytok ? Van valakinek ilyen tv-je ? Meg van vele elégedve ? Volt már valaha vmi problémája vele ? -
spiritex
veterán
válasz #94529552 #43112 üzenetére
De arról.
Én azt hittem, hogy a DVB-C képes lesz venni a digitális adást mindenféle kártya nélkül...Amúgy ha a kábeltv analóg részét akarják hangolni, akkor azt a sima analóg tuneren keresztül kell vagy a DVB-C tuneren keresztül? Vagy a DVB-C-nek van analóg és digitális része és külön lehet őket hangolni? Nem csináltam még ilyet...
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
NORBl
aktív tag
Ebben az árkategóriában jelenleg ez a legjobb vétel Lg-ből ? Mi volt a tavalyi széria száma, vagy ugyan ez a neve, csak tavalyi gyártás, mert akkor néznék használtan, hátha találok kedvezőt. Magic remote, távirányító, amivel tudok "egerezni" tv-n ? YouTube, meg más alkalmazások ?
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz spiritex #43115 üzenetére
Akkor nem kell kártya, ha nincs kódolva az adás, pl: digi.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Zirowe
nagyúr
Appal egy egér kurzorod lesz filmlejátszáskor, amit alulra víve előjön az alsó menü, ahol bele tudsz tekerni a keresősávba, mintha egy egeret használnál.
[ Szerkesztve ]
-
dugomc
tag
válasz Zsmester89 #43133 üzenetére
Tegnap vettem a 650esemhez magic remote ot. Kényelmes. Monjuk egy setting gombot rátehettek volna mást nem hiányolok. Nekem személy szerint nagyon bejön a hang alapú keresés.
-
Zirowe
nagyúr
Szerintem nem az, nem is használom, telefon/tablet irányítást is csak ritkán, bőven elég nekem a rendes táv, mr-em volt, de feleslegesnek éreztem, el is adtam.
-
Zjunior
veterán
-
Zjunior
veterán
Smart hang mod az?
Mert az nekem szurke...
Erositorol megy a Tv...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
taknyí
senior tag
válasz Danika256 #43113 üzenetére
Köszi! A gyári gari tv esetén 24 hó, mindenkinek, ezt az lg biztosítja, ahogy a terméktámogatásnál jelzik is. A boltban amikor veszed akkor plusz pénzért vásárolhatsz plusz éveket, ezt nem tudom, hogy hogyan lehet érvényesíteni, gondolom a szerződésben részletezik. A lényeg, ahogy írták is neked, ha EU-n belül veszed, (gondolom lényeg még, hogy a shop is EU-s legyen, valamint maga a termék is EU piacra dobott legyen) akkor él a gyári gari.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
goro1000
aktív tag
Sziasztok
Philips 42pfh6309 vagy LG42lb671v.
Szerintetek melyik a jobb? -
spiritex
veterán
válasz #94529552 #43145 üzenetére
Ehhez annyit tudok hozzáfűzni OFF-ban, hogy már én sem bízok semmilyen Philips termékben, mert anyukámnak vettem tavaly egy Philips kenyérpirítót és egy vízforralót. Mind a kettő elromlott, sajnos éppen a garancia időn túl... A pirítót nem lehetett megjavítani, így újat kellett vennem, a forralót pedig megjavíttattuk közel egy forraló áráért. Nálam sajnos leírták magukat egy életre.
-
goro1000
aktív tag
Majd a boltba mindkettőt megnézzük az asszonnyal és majd eldönti melyik kell neki.
-
technoboy19
tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok. Ezt a típust néztem: 42LB5500. mit gondoltok jó választás?
-3d nem érdekel
-gépről szeretnék filmekek nézni, rajta, meg TV-zni, esetleg játszani.köszönöm szépen a segítséget
üdv.
András
ÉRTÉKELÉS: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/hsz_47415-47415.html http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest