- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
válasz agressor12 #103396 üzenetére
előbb vásárol, majd után olvas szaktopicot - rossz a sorrend
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
DJosef
őstag
válasz OPiiPO #103401 üzenetére
Ha rám céloztál én tisztában voltam vele mire számíthatok a NANO 863-tól.
Az eredeti terv egy SAMSUNG QE50Q80TAT lett volna de mivel csak 55"-tól tudja a panel a 120 Hz natívan (50" csak 60 Hz)ezért esett a választás az LG-re. De egyébként egyetértek a tudatos vásárlással. 🎄
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Kaba
veterán
válasz gyarmatinic #103404 üzenetére
Használd a keresőt,már többször írtak beállításokat,de véleményem szerint ez egyéni,mindenkinek más a megfelelő.
-
roller
csendes tag
Sziasztok!
LG 43UN73003LC az alany.
Az normális, hogy a guide, illetve a csatorna lista előhozása egy jó 4-5mp, amire betölt? -
porker
tag
Változó a forrástól és napszaktól függően
-
t-joco
tag
A DSE jelenség tud "romlani" a tvn az idő múlásával,minél több használattal? Vagyis idővel még "koszosabb,csíkosabb" lehet a kép gyorsabb kameramozgásnál? Vagy ez fix,adott dolog,ami ennél rosszabb már nem lesz?!
-
Thorkos
tag
Én is most üzemeltem be az 55un740003, jónak tűnik a kép es meglepően homogénnek tűnik a fekete is. Viszont, ha van jobb beallitas azt kipróbálnám én is
-
Alien!
senior tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy webos-en(55nano793) van lehetőség m4 sport streamelésre?
-
törölt tag
Üdv!
Van rá mód, hogy kikapcsoljam a szoftverfrissítésre figyelmeztető ablakot? Elegem van, hogy minden bekapcsolás után jelentkezik, az 5-ös WebOS-re váltást is bánom... -
pluhi
tag
Üdv!
LG CX-en hogy a bánatba kell kikapcsolni a WIDI/Miracast/screen share funkciót?
Nézem a műsort, azt felugrik, hogy x android eszköz share-elni akarna. Anyád. Gondolom valamelyik szomszéd nyomkodja a telóját. Régebben ki lehetett kapcsolni a listen módot, de ezen a webos-en nem találok ilyet. -
tamas.nick
aktív tag
válasz adalbert1 #103154 üzenetére
adalbert1 és Sarkadi, Ti milyen képbeállításokkal használjátok a 43NANO793NE TV adásokhoz? 2 napja szórakozok vele, de sehogy sem tetszik, túl sötétnek és fakónak érzem a képet a szakértőin/eredetin/hdr-en, az élénk/sport esetében meg rikít a zöld, piros szín.
A csatorna kihagyást minden kikapcsolás után elfelejteni, a 2018-as modelnél nem volt ilyen gondom.
-
O.Zsolti
friss újonc
Sziasztok!
Kérlek ne kövezzetek meg, de kis segítséget, illetve egyértelmű állásfoglalást szeretnék kérni.
Páromnak van egy [LG] webOS TV LH630V típusú tévéje. A problémánk az, hogy a TV-t sehogy nem tudom arra rávenni, hogy lássa a hálózatba bekötött NAS-t. Eddigi kutatásaim alapján arra gondolok, hogy ez a TV olyan régi modell, hogy nem támogatja a NAS-hoz szükséges DLNA protokollt. A kérdésem az lenne, hogy konkrétan ehhez a TV-típushoz van-e megoldás arra, hogy DLNA-képes legyen, vagy van más megoldás ahhoz, hogy felismerje a hálózatra kötött NAS-t (egyébként a NAS egy Zyxel NAS326)? Az olyan tipp, hogy vegyek másik TV-t stb., köszi, kihagynám, kivéve, ha tényleg nincsen más megoldás mert kb. Trabanttal szeretnék F-1 versenyezni...Köszönöm szépen a segítséget és a válaszokat!
Zsolti
-
Salex1
őstag
PC-ről TV-re hogy lehet streamelni? Nézegetem, de nem igazán akar menni.
Az otthon központban megjelenik a PC, a gépen beállítottam a medaia stram-et, de mégsemmegy. -
TeeJay
félisten
válasz agressor12 #103427 üzenetére
Ennyiért még mindig a 65UN7400 jobb vétel szerintem
+10" azért többet ér 4K tartalomhozpersze biztos jó a nano bevonat meg a full dimming meg a 120Hz csak 55" nekem már kicsi lenne 3méterről nézve
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz agressor12 #103429 üzenetére
55" 4K-t valami 2méterről kellene nézni ha jól emlékszem?
Tegye fel a kezét aki ilyen közel tud ülni hozzáMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
rainman72
nagyúr
válasz agressor12 #103429 üzenetére
Akinek volt már 65s tv-je az már nem nagyon akar kisebbet.
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy LG 60SJ810V tv-m.
Ma vettem észre hogy nem működik rajta a wifi.
Lan kábellel megy a net rajta.
Belépek a wifi beállításokba, jó esetbe látja a wifi hálózatokat rámegyek (2,4Ghz vagy 5 Ghz) jelszó beír,és azt kapom hogy sikertelen csatlakozás.
Ezek után már nem látja a wifi hálózatokat se.
Már kétszer csináltam gyári rendszer visszaállítást,úgy se jó.
A legfrissebb a FW rajta.
Lehet hogy meghalt benne a wifi/Bluetooth modul?
Néha ledob a magic remote is és azt az üzenetet kapom nem sikerült a bluetooth Inicializálja (ez a gyári visszaállítás után megjavult)
Van még 2 db LG tv-m mindkettő megy tökéletesen (2,4Ghz vagy 5 Ghz-n)
Valakinek valami ötlet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Itt látja.
Be írom a jelszót ez lesz.
És ezek után semmit sem lát (max áramtalanítás után)Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
válasz Gyarmati_ #103433 üzenetére
Köszönöm!
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
blakey
titán
válasz zsombor22 #103432 üzenetére
Lehet, hogy csak olyan wifi-csatornát kell választani amit nem csak lát hanem kezel is, 2,4 GHz esetében1-11, 5GHz esetében meg 36-48 amit jól kezel. Fix-re kell állítani a router felületén.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sabrinho
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a tv-vel megformázott pendrivre nem tudom lementeni a csatornákat. Két tv-n is próbáltam, ua. a sorozat, csak a képátló más. Egy pillanatra megjelenik az opció, majd el is tűnik.
-
sabrinho
tag
Ok köszi!
Win 10-en alapból csak ntfs és exfat jött fel, azért a tv-vel próbálkoztam.
-
-
KubanitoS
veterán
WebOS és a pendrájvról történő tartalomlejátszás... A feliratok nem jelennek meg.
Sima mkv file, feliratfájl mellékelve, név ugyanaz, mint a hozzátartozó videófájl, csak srt formátumban, mégsincs választható felirat.
Mit rontok el?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
mobilizmo
Topikgazda
-
fede94
tag
Un73003 Lc vel kapcsolatban kérdezném, akinek ilyen van:
Mp4-t lejátszik? Feljebb olvastam, hogy nem minden Lg játsza le.A displayspec szerint persze ok.
Az hogy nem Dolby Visonos milyen hátránnyal jár? Meccsnézésre lenne elsősorban.
Köszönöm. -
KubanitoS
veterán
válasz agressor12 #103446 üzenetére
Megoldódott és még automatikus feliratmegjelenítés is van.
Annyi az egész, hogy a TV nem szereti a hosszú nevű fájlokat. Átneveztem őket és a 01.mkv-hoz társult egy 01.srt és egyből meg is jelenítette automatikusan indításkor.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
menledge
senior tag
Esetleg ha valaki szemezne az 50NANO793-al, vecsési Tescoban 143k, 2 db volt amit láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest