Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz balint82 #78057 üzenetére

    Én se jutottam semmire.
    Önmérséklet sem ártana nálam, de ha rá is ugrok bármire, az így már nem megérős. Új F1-es autók, pár eddig részemről elmaradt szett: botanikus kert, stb...
    Egyedül az új kínai épület merült fel bennem, az máshol sincs ill. egyébként is elég olcsó relatíve, de az még csak a fele. Valami kisebb cucc, + PaB esetleg, de nekem most szenvedős összerakni.

    Nem hiába feszegettem, hogy a kocka.hu kiesése, vagy legalább a Store 10%+gwp eltűnése is gáz.

    Meglátom majd bekerül-e a PaB-ba az a pár új elem a gwp-ből. :)

    @bordi10
    Én eléggé rá szoktam ugrani mindenféle gyerek szempontból problémás dologra de ez nekem nem annyira morbid. Első ránézésre az volt, de ez a meséről szól, része a sztorinak. Plusz talán elveszi az élét, hogy meg sem hal végül. Minden szép. :)
    Ha már gond van, inkább a mesék érdekesek ilyen szempontból sokszor.

    @Llew
    Érdekes a szavazás. Én arra tippelnék, hogy itt a célcsoport torzít. Lego fanok szavaznak akik egy része a középkori témát várja célirányosan, egy kommersz mese érdektelenebb. Ha egy átlagcsalád befordul a boltba akkor pont fordítva képzelem el: a mese szettre rátapadnak mert ismerik/cuki. A másik meg csak egy tematikus hétköznapi kép, abból is uncsi, kinek kell kecske, mikor a másik szettben tűzoltó helikopterek és rablók akcióznak. :D Egyedül a téma vinné el, ami általánosan szerintem kevésbé érdekes a nagyközönségnek.

    @csaabz
    Mióta láttam az SC Diablo-t én is azt nézem. ;]

Új hozzászólás Aktív témák