Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Tony21 #57676 üzenetére

    Épp akartam írni, hogy te feltaláltad a... Legózást! :D :D

    Nekem is ezt jelenti, meg sztem sokaknak aki a, gyerek. b, gyerekként ebben nőtt fel. Viszonylag kis készletek ami kezelhetőek és muszáj kombinálni, aztán építés orrvérzésig. :)

    Viszont sajnos ehhez két dolog kell:
    1. Szabadidő, na az nálam meg sokaknál nincs. (Azt meg kérdezni akartam, hogy a Legónál HO-ztál? Nálunk azóta is HO van de ettől még dolgozni kell itthon is. ;] )
    2. Minőség (tehetség+elszántság).
    Ez pedig a képeid alapján nagyon megvan. :R

    (Nálunk csak 1-2 apró hülyeség készült az aktuális polybagekből de a többivel ugyanott állunk. Nekem időm nincs, a gyerek pedig építget de a nagyon nagy mennyiségű összeborításból már nem lehet hatékonyan. Múlt héten épp szortíroztunk, tippre 10-15k elemet :), hogy utána neki lehessen állni vmi építkezésnek érdemben. Az a terv továbbra is, hogy kb. 2/3-ából megépül a gyári szett, azzal utána (szerep)játék, mert most itt arra lenne igény. A maradékból meg lehet majd jobban építgetni.
    Ill. Technicből még a 3. adag PaB-ot várjuk, ha megjön akkor építhető lesz a vegyes készleteinkből végre a Buggy-RSR911-Defendef-Volvo-lánctalpas Adventure izé-Claas Xerion sorozat. Mondjuk ez időben nekem így kb. 3 év lenne visszaolvasva a sort. :D
    A nyolcéves szerintem a téli szünet második felében már túl lesz rajta és unatkozni fog. :D :D

Új hozzászólás Aktív témák