Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz #75376384 #39938 üzenetére

    Nem feltétlenül rád céloztam az egyszerüsítéssel, de hadd ne kelljen visszagörgetnem összeszámolni hogy hányszor hülye konkrétan a marketinges és hányszor úgy általában a LEGO a hozzászólásokban :)

    Én úgy látom hogy a LEGO-nál hullámokban jönnek az irányvonalak ami valamennyire várható is egy ekkora méretű cégnél, nem fognak évente új stratégiát csinálni. Pár éve jött az ötlet hogy tolják a licenszelt cuccokat ezerrel mert amin van ismerős márkanév az jobban fogy. Van ahol bejött, van ahol nem. A jelenlegi sláger a 18+ vonal, mindenre ráütjük a plecsnit mert a felnőtt (és nem az AFOL, az amúgy is vesz mindent) az új tuti célcsoport. Lehet hogy a nosztalgiajárat lesz a következő nagy ötlet és ennek az első lépéseit látjuk, nem tudom.

    Igazából azzal a részével nem értek egyet hogy minden témát vissza lehetne hozni. Rengeteg témája volt a LEGO-nak az évek során és még a legszerencsétlenebbnek is vannak elvakult rajongói (igen még a Jack Stone-nak is). De ha csak a tuti sikereseket szedjük elő akkor is fel lehetne sorolni egy tucattal. Melyik legyen a kiválasztott? Mennyi szettel? Milyen új szettek/témák kárára? És miért nem a monorail az első?! :D Gondolom emlékszel micsoda vihar volt év elején abból a szavazásból ahol egyetlen szerencsétlen szett erejéig fognak valamit rebootolni. Mekkora világháború lenne a fanatikusok között ha egy egész téma újraindítása lenne a tét? Lehet hogy simán azért nem nyúlnak a régi szettekhez mert több lenne a végén az ellendrukker mint az aki tényleg örül az adott nosztalgikus készleteknek.

    Még annyit a nosztalgiához hogy abban is simán lehet csalódni. Régen nekem ez a vár volt a nagybetűs legos katonásdi, ma is kellemes emlékeket ébreszt de ettől függetlenül ha ott van mellette az új Creator szett akkor 10-ből 10-szer azt választanám inkább.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák